5 måder at ombygge og genopfinde dit køkken

Et køkken remodel kan fokusere på en række aspekter. For eksempel kan opdatering af apparaterne helt ændre karakteren af ​​dette rum, og det er en ændring, der kan bede om, at andre transformationer også skal laves. Vi skal gennemgå fem køkken makeovers og de ændringer, de gik igennem.

Lad os starte med dette lyse og dejlige køkken. Sikker på, det så ikke altid ud som dette. Det plejede at have kabinetter med en naturlig træfinish og dyster grønlige vægge. Faktisk blev disse skabe bevaret og udvidet til loftet med støbning og krydsfiner. De blev malet hvid og blev smukke indbyggere, der indbyggede køleskabet perfekt. {Fundet på prettyhandygirl}.

Når køkkenet altid ser rodet ud og mister sin rummelighed, er det måske tid til at slippe af med nogle af møblerne. Bare se hvor vidunderligt dette køkken ser ud nu, at det blev af med alle de øverste kabinetter og erstattet det med åbne hylder. {Found on danielleburkleo}.

MoreINSPIRATION
  • Varmt træfyldt køkken remodel om 3 måneder
  • Smukt Køkken Remodel
  • Køkken Remodel Med en interessant blanding af beton og genvundet træ

Åbne hylder er faktisk en god løsning til enhver form for køkken. Det fungerer rigtig godt over vasken, hvilket gør alt meget nemmere og mere praktisk. Så du behøver ikke udskifte alle dine vægmonterede skabe med åbne hylder, hvis du vil foretage en ændring. Bare fokus på de vigtige portioner. {Found on thesweetescape}.

Og hvis du virkelig vil se, hvor meget af en sådan forandring kan få, skal du kigge på dette turkis køkken. Når alle indpakket i træ og mangler en frisk og ren atmosfære, blev køkkenet stærkt forenklet. Nogle af skabene forsvandt fuldstændigt, mens andre blev udskiftet med åbne hylder. Turkis blev valgt som den nye accentfarve. {Fundet på byhus}.

Hvis du bruger køkkenet som et socialt rum og nyder at have folk over, så skal det være et indbydende rum. En remodel behøver ikke nødvendigvis at være en komplet stilændring. Faktisk er moderne køkkener ikke engang de mest indbydende. Et par vintageelementer kan virke til din fordel, hvis de anvendes korrekt ligesom denne tabel var i dette tilfælde. {Fundet på arkitekturaldigest}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar