5 værelser til at lave med marineblå vægge

Blå er beroligende og afslappende. Det er trøstende endnu modigt uden at være for dramatisk eller hårdt. Og det er en fantastisk måde at begynde at redecorere et rum i huset, der kræver en hurtig opdatering. Brug en marineblå væg til at udjævne uslebne kanter og opleve et kedeligt rum. Lad os se på, hvordan man kan dekorere med nogle smukke, livfulde marineblå vægge !!

1. Lav et nautisk soveværelse.

Deep blues kan nemt bruges til at skabe et nautisk rum. Og nautisk tema værelser er moderne, moderne og endda lidt preppy! Så hvis du kan lide noget med et friskt, rent udseende, så prøv nogle marineblå på væggene og brug skarpe hvide og glatte sorte for at forbedre disse sømandsstriber! Brug nogle gule og gyldne tilbehør til at sætte rummet over kanten!

2. Lav en rustik spisestue.

Maleri alle fire vægge i din spisestue marineblå skaber det bedste grundlag for en rustik spisestue. Den rene palette er fed nok til at skabe en elegant raffinement, mens du tilføjer lys creme og brune tilbehør, der poper ind i rummet. Et træbord og et let farvet shag-tæppe holder rummet tonet ned uden at tage væk fra flådens murens lyse effekt. {Billede fra sweetthingblog}.

3. Byg en kunstnerisk stue.

MoreINSPIRATION
  • Fab Colour Combo: Navy og White
  • 29 Blue Living Rooms Made For Relaxing
  • Lav en interessant båndeffekt på dine vægge til glans

Navyblå kan let virke som en klassisk sort. Ligesom med sort kan denne skygge af blå parres med enhver farve og stadig være stilfuld og elegant. Så ved hjælp af navy på din stue vægge er en nem løsning, når du vil have rummet fyldt med et stykke af blandede og matchede tilbehør og møbler. Det er en god base for et eklektisk værelse fyldt med artsy stykker.

4. Tilføj mere mode til et victoriansk badeværelse.

Er du forelsket i dit feminine og flirtende victorianske badeværelse? Nå, hvis det begynder at se lidt lurvet og ikke for smukt, så prøv at ændre farverne på væggene lidt. Slap på et lag navyblå maling for at tilføje nogle interesser og teater til et mindre end fashionabelt badeværelse. Måske endda tilføje nogle stearinlys til væggen for at tænde den blå væg og skabe lidt romantik.

5. Hold dit kontor super elegant.

Navyblå vægge i et hjemmekontor er dristige, men vil altid fungere, hvis du bruger din fantasi. Giv pladsen, hvor du arbejder lidt ekstra ved at skabe et afslappende mørke. Derefter lyser rummet tilbage med sjove, lette tilbehør. Sjove stykker vægkunst, sarte bogreoler og interessante skriveborde og stole vil gøre det til et inspirerende rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar