5 Santa-inspirerede måder at dekorere til helligdage

Når tænker du på jul, hvad tænker du først om? Gaver? Røde buer? Sukkerkager og varm kakao? Jingle Bells? Nå, selvfølgelig, vil de alle komme i tankerne i sidste ende, men hvad er det mest grundlæggende tegn på feriesæsonen? Julemanden selvfølgelig! Så det er kun naturligt, vi bruger hans stil og måder at dekorere huset med. Fra fluffede hatte til rosenrøde kinder, Santa er et kendetegnende udsmykning til kristendommen!

1. Skjult "Santas."

Har du nogensinde været i Disney World og forsøgt at finde alle de Skjulte Mickeys spredt rundt om i parken på forskellige steder? Nå kan du altid gøre det med god ole 'Kris Kringle i løbet af ferien. Børnene vil elske at finde det, og du behøver ikke at beskæftige sig med alt for stort eller tegneserieagtig som at ødelægge dit specifikke ferie tema. Skjul dem i grøntområdet eller i små steder omkring huset til noget lys, festligt udsmykning.

2. Julkroner.

Det er klart, at Homedit er en stor tro på smukke kranse. Så det er kun naturligt, at vi giver dig nogle Santa-inspirerede krans ideer. Den røde og hvide kommer ud af næsten enhver farvedør, og det er en god måde at byde på middag gæster og St. Nick på juleaften nat! Bare vær sikker på at finde en, der går med temaet for dit hus, hvad enten det er moderne, hjemlig eller country-chic!

3. Eklektiske Santas.

MoreINSPIRATION
  • Sådan Spruce Up Your Home For Holidays i 5 nemme trin
  • Sådan "Cosy" op hjemmet til ferien på 5 nemme måder
  • 5 måder at dekorere med sminke og god jul!

Hvis du ikke ønsker at blive for kitschy med en julemanden statue eller dukke hængende rundt om pejsen, så prøv noget lidt anderledes. Find nogle nick-knacks eller statuer, der ligner Santa, men giver en smule anderledes stemning. Så kan du linse mantlen, pryder foyeren eller klæde trappen med noget lidt mere interessant.

4. Classic Santas.

Selvfølgelig kan du altid gå med tradition. Find en julemand, der ligner den du har drømt om, siden du var et lille barn og lad ham tage et sted på kappen, foran pejsen ved siden af ​​underholdningscentret eller endda ved hoveddøren. Der er intet mere munter end en smilende, rosenkædet, lubben santa, der hænger rundt om huset i ferien. Glem ikke at du altid kan klæde huset med julemanden ved hjælp af smukke malerier, dekaler og væggen!

5. Subtile Santas.

Du kan dekorere med julemanden uden at bruge en egentlig julemanden. En hat, et tørklæde eller et "Ho, Ho, Ho" sprinkled om, vil stadig bringe nogle ferie jubel. Prøv et glitrende "Ho, Ho, Ho" -banner i spisestuen eller over pejsen. Santa hat kegler til at klæde et buffet bord eller endda et DIY banner lavet med mini hatte.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar