5 strategier til stilfuldt håndtere ubehagelige varmeenheder

Der er få ting så charmerende som et ældre hjem. De er fyldt med karakter og en følelse af historie og arkitektonisk personlighed! Sammen med det er imidlertid det faktum, at de ofte kommer med unikke udfordringer og akavede arkitektoniske elementer, for eksempel: radiatorvarmeenheder. Selvom de er mere almindelige i charmerende ældre hjem, er radiatorer heller ikke fremmede til mere moderne boliger. De kan være ret omfangsrige og grimme, men den gode nyhed er, at de kan blive mere skønhed end Beast med lidt kreativitet og albuefedt. Her er nogle ideer:

1. Cover det.

Byg (eller have en professionel bygning) et smukt indbygget cover til det. Denne hvide "kabinet" facade på en god størrelse radiator passer til den æstetiske af resten af ​​rummet og bliver en fredfyldt hylde til en bordlampe. Som en bonus kan en række stilfulde metalgitter findes online eller hjemmeforbedringsbutikker, som kan males til at matche og derefter inkorporeres i dækslet.

2. Mal det samme farve som væggene.

Selvom radiatoren ikke helt vil blande helt ind (hvem laver vi, det er en radiator), det vil ikke skille sig ud og forringe rummet heller ikke. Dette er en god strategi for små områder, som visuelt har meget at foregå andre steder. F.eks. Har dette charmerende rum med sit sort-hvide tavlerbund og næste dør mønstret tapet tilstrækkelig visuel distraktion, at radiatoren næsten forsvinder!

3. Mal det så det bliver et udstillingsstykke selv.

MoreINSPIRATION
  • Fem varme udseende til dit hjemmes radiatorer
  • Enkle strategier til forbedring af kig på dine Windows
  • Tilgængelige strategier til omlægning af dit køkkenindretning

Så du har en radiator; hvorfor ikke omfavne fakta og synge det fra det ordsomme hustage? En klar belægning af maling kan være bare tricket - hvad med en iøjnefaldende ombre i farven på en levende solnedgang? Opvarmningsenheden bevæger sig fra grimme hjørneboliger irritation til stjernen af ​​showet. Dette virker bedst i en ellers ren og enkel indretningsordning.

4. Hold det udsat, men gør det til noget nyttigt.

Det er ikke svært at narre øjet i at tro, at radiatoren er en del af en interessant hylderamme ved blot at tilføje en flad overflade (f.eks. Hylde) til toppen af ​​den. Med hylde og radiator malet samme farve, læser de med succes som en enhed. Komplet vignetten med nogle engagerende kunst (elsk denne delikate minimalistiske fugl abstrakt her!), Et par bøger og en industriel vare eller to.

5. Transformér den til et vinduessæde.

Afhængigt af formen og placeringen af ​​din radiator kan det være til gavn for hele din husstand at bygge nogle siddepladser. Ikke kun vil det ellers spildte radiatorrum blive brugt (på en lys, god og nyttig måde), men med sædet er nærhed til den varme radiator selv, vil du ikke finde et mere hyggeligt sæde i hele huset ... og med fantastisk vinduesudsigt at starte.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar