5 ting du bør gøre for at gøre dit hus klar til et andet skoleår

Sommeren begynder at se, en igen, som en smuk drøm. Det er næsten tid at gøre sig klar til skole igen. Det er ikke kun dig, der skal gøre sig klar, men hele huset også. Skrivebordet vil igen blive brugt til lektier, og hylderne bliver fyldt med bøger i stedet for legetøj og gadgets. Der er mange ting, der skal gøres, før skolen starter. Her er 5 af dem.

1. Fritstående møbler.

De fleste mennesker ser skrivebordet og reolsystemet som en uadskillelig enhed. Men de behøver ikke nødvendigvis at være et sæt. En fritstående skrivebord eller opbevaringsenhed kan være lige så funktionel. Desuden kan de placeres særskilt, og de vil give dig mulighed for at skabe det optimale miljø for dit barn.

2. Yderligere opbevaringsbeholdere.

De fleste skriveborde har masser af opbevaringsrum til alle slags forsyninger. Men et barn har nogle gange brug for mere end disse skriveborde kan tilbyde. I disse tilfælde kan du tilføje ekstra opbevaring med nogle fritstående stykker. For eksempel hænge nogle beholdere på væggen foran skrivebordet for forsyninger som blyanter og andre små ting.

MoreINSPIRATION
  • 5 stilfulde skriveborde til et nyt skoleår
  • Tilbage til skolen: Praktisk Chatham Stor Opbevaringsdisk og Hutch
  • Tilbage til skole: Kreativt tavlebord til børn

3. Improvise.

For at gøre skrivebordet funktionelt og til at organisere dette rum i overensstemmelse med dit barns behov, behøver du ikke nødvendigvis at inkludere fancy værktøjer. Bare arbejde med hvad du har i huset. Et kaffekrus ville gøre en stor opbevaringsbeholder til blyanter og en anden til alle andre slags små genstande eller udformning af forsyninger som saks, lim osv.

4. Alternativer til studieområder.

Børn bliver normalt kede rigtig hurtigt, og de kan ikke lide at føle sig fanget i deres værelse og føle at de skal studere. Det behøver ikke at føle sig sådan en byrde. Så organiser et lille studiehjørne for dine børn et eller andet sted i køkkenet eller i stuen, hvor han / hun også kan føle sig som en del af familien og gerne faktisk deltage i nogle fælles aktiviteter, selv når han / hun faktisk laver det samme.

5. Medtag dit barn i din egen arbejdsrutine.

Hvis du allerede har et rum, hvor du normalt arbejder, som f.eks. Et hjemmekontor eller et skrivebord et eller andet sted i huset, er det måske en god idé at også tilføje et ekstra rum til dit barn. På denne måde kan du begge arbejde og han vil føle sig som voksen. Det vil være et studie- og arbejdsområde, og han vil vide det. Der vil ikke være nogen spiller derovre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar