Terraced Gardens - Sådan tager du skønhed til næste niveau

En have eller gård, så smuk som mulig, vil i sidste ende begynde at se kedeligt og gammelt ud. Det er den perfekte mulighed for dig at prøve noget nyt og helt anderledes. For eksempel niveauer. Rækkehus er svaret. Og for at få de bedste resultater, tag et kig på disse tips.

Hvis du vil have noget enkelt, så glem alt om planter og blomster og brug bare græs. Lav flere niveauer eller trin, hvor du kan sidde og dekorere dem med et par interessante udseende klipper.

Hvis du vil have en flot udsigt fra ovenpå, kan du skifte planter og skabe interessante designs. Det vil stadig være simpelt, men også smukt at se på fra soveværelserne ovenpå. {Fundet på remickassociates}.

Brug natursten og lignende materialer, hvis du vil have din have til at få det skulpturelle udseende, du kan lide så meget. Og bland forskellige typer af planter, af forskellige højder og farver på hvert niveau for at få det til at se naturligt ud.

MoreINSPIRATION
  • Fantastiske lodrette haver rundt om i verden
  • Rock Garden Design Idéer - At skabe et naturligt og organisk landskab
  • Stepping Stone Stier og broer til baggård

For din ferie tilbagetog, vælger tørke-resistente planter. De vil se godt ud uanset hvad, kræver meget lidt vedligeholdelse, og de vil være der venter på dig år efter år. {Fundet på webstedet}.

En terrasseret have giver dig mulighed for at skabe en symmetrisk indretning. Det bliver også nemt at indarbejde en trappe derinde. En vidunderlig ide til moderne hjem.

Niveauerne kan fungere som trin, og hvis du kun plante græs på dem, vil de også være behagelige, og du kan sidde på dem. En god idé, hvis du forsøger at skabe et fritidligt underholdningsområde. {Found on marthaangus}.

Hvis du foretrækker et mere organisk udseende, så glem alt om de rene linjer og skarpe vinkler. Vær flydende med dit design. Klem i et sæde, så du kan slappe af og beundre din smukke have. {Fundet på kellybaron}.

Eller prøv en endnu enklere tilgang til din skrånende have. Brug den til at skabe en hyggelig krog med en stenfast væg. {Fundet på cathyschwabearchitecture}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar