Sådan skaber du mere lagerplads i soveværelset

Ingen kan lide et soveværelse, der er fyldt med møbler, men det er stadig, at der skal opbevares opbevaring til alle de ting der hører hjemme. Det bedste du kan gøre er at finde måder at tilføje opbevaringsplads på i soveværelset uden at spilde gulvplads. Der er mange måder, hvorpå det kan gøres. For eksempel:

I stedet for en stor kommode eller væg enhed, der går helt op til loftet, kan du prøve noget mindre imponerende som et lavt stykke placeret langs væggen. Du har meget opbevaring inde. Og så er der også sengen. Du kan tilføje opbevaring under sengen i form af skuffer.

Faktisk kan du gøre pladsen under sengen et stort opbevaringsområde. Du behøver ikke engang skabe eller kommoder, hvis du har størst fordel af dette rum.

I børnenes værelse kan du få afføring eller ottomaner, der fordobles som opbevaringsbeholdere til legetøj, tøj og andre ting. Og glem ikke at organisere alt smukt.

MoreINSPIRATION
  • 7 kloge og pladsbesparende opbevaringsløsninger til alle typer boliger
  • Tilpas smart opbevaring inde i sengrammen for at spare plads
  • Sådan spares plads med dørmonteret opbevaring

En anden sjov idé er at have et legeplads og noget lager gemt under sengen. Disse funktioner vil ikke optage yderligere gulvplads, forbliver skjult, når de ikke bruges, og vil lære børnene at blive organiseret og funktionelt.

Hvis din seng ikke kom med indbygget opbevaring nedenunder, kan du selv tilføje denne funktion. Du kan enten lave eller købe nogle rullende vogne til brug til opbevaring. Skjul dem under sengen og mærk dem.

Andre valgmuligheder omfatter også at bruge trådkurve under sengen eller inden i sengen. De giver soveværelset et rustikt industrielt udseende, og de er virkelig praktiske og rummelige.

Byg omkring din seng og hovedgavl og opret en stor væg enhed. Du kan få udtræksbordsholder indbygget i enheden samt masser af åbne hylder, en bogreol, opbevaring til tøj og alle mulige andre funktioner.

Rummet under din seng kan opdeles i flere små skuffer, som du kan trække på tre af de fire sider. Du kan gemme sengetøj og puder på den ene side, tøj på den anden og noget andet i det resterende rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar