5 Trends In Window Coverings For 2012

Vinduesbeklædninger er kommet tilbage på markedet med en boom i dag. Der er en række vinduesbeklædninger til rådighed på markedet i dag. At købe det bedst egnede hjem er meget vigtigt. Der er mange ting, der regulerer købet af disse produkter. De skal købes i betragtning af det tilgængelige budget, typen af ​​hjem, hjemstedet osv. Velvet draperier har taget skridtet tilbage på markedet i øjeblikket. De har en særlig måde at fange lys på, som giver dem det udsøgte udseende.

Bambus vinduesbeklædning er også en meget god mulighed, hvis personen ønsker at tillade mere lys og luft. De kan rulles op, når der kræves overskydende lys eller kan rulles ned ellers.

Kombination af forskellige toner af farver, der er nær modsætninger, er en ny trend. Disse kontrastfarver placeres skiftevis til hinanden for at give rummet en samlet klasse og tiltalende udseende. Ved brug af hvide eller lysfarvede gardiner kan give rummet et kig på lysstyrke og lydstyrke.

MoreINSPIRATION
  • Fem trends for 2012, som du bør bryde
  • 2012 farve farve tendenser du bør bryde
  • Hjem Inspiration fra Trends i New York Fashion Week 2012

Nogle mennesker foretrækker endda længden af ​​draperierne pooling ved foden af ​​vinduet. Hvis værelset er lille, prøv at hænge draperierne fra loftet frem for fra vindueskarmet. Placering af draperierne på en sådan måde vil gøre værelset til at se højere ud. Dette udseende kunne forbedres ved at bruge draperier af egnede farver med lodrette striber.

Personen kunne endda eksperimentere draperier med sjove billeder på vinduerne. Prøv at placere dem på vinduerne og kontrollere deres egnethed til boligen, før de køber dem fra markedet. Hvis væggene allerede er mørke farver, undgå at bruge mørkere draperier, vil dette give en generel kedelig atmosfære i huset. Bambus persienner kræver en vedligeholdelse fra tid til anden ligesom alle andre draperier. Mange mennesker foretrækker dem på grund af deres udseende og fordele. {alle billeder fra houzz}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar