5 uventede farvesystemer, der rent faktisk virker

Hvis du kan lave et uventet farveskema arbejde, så kan du virkelig lave et værelse som et showroom værdigt. Ikke desto mindre er det på ingen måde en nem udfordring. Gør det forkert, og du kan ende med et værelse, der ser forvirret, rodet og helt ærligt lidt rod. Men rolig, da vi er her for at give en hjælpende hånd. Læs videre for at opdage de fem bedste farveskemaer du ikke ville forvente at arbejde, men de ser faktisk fantastisk ud ...

Pink og Orange.

Lyserød og orange er begge høj energi farver. Fra mode til verden til interiørdesign er disse to farver altid blevet et stort nej når det kommer til farvekombinationer. Men regler er lavet til at blive brudt, og dette farveskema er absolut en repræsentation af det. Pink og orange kan skabe et livligt, tropisk og energibesparende miljø. Nøglen til at gøre dette arbejde effektivt er at indarbejde en god dosis hvid som det er tilfældet i billederne ovenfor.

Rød og Aqua.

Dette er et farveskema, du aldrig ville have troet at sammensætte et år eller to siden siden, men flere mennesker tager nu en risiko og implementerer det i deres hjem. Nøglen til at bruge denne ordning med succes er at bruge aqua som din base farve og derefter fremhæve med den røde.

Lime Grøn, Brun og Blå.

MoreINSPIRATION
  • Køkken farve ordninger du vil elske
  • Farveskema: Orange og Blå
  • Grøn og blå farvekombination

Lime grøn og brun er to nuancer, du aldrig ville forvente at sammensætte. De er to kontrasterende. Kalken er energisk og levende, mens den brune er glat og luksuriøs. Og så smider du blåt ind i blandingen bare for at komplementere ting. Nå viser det sig, at kombinationen faktisk kan fungere godt! På samme måde som det foregående farveskema kan du inkorporere en god dosis hvid, eller du kan gå til subtile nuancer af de tre farver.

Gul og Pink.

Det kan være svært at blande to lyse farver sammen, men når det kommer til gul og pink, bør du aldrig forsøge at tæmme de to nuancer. I stedet skal du spille i retning af farverne. Du vil skabe et magisk rum fuld af energi, sjov og spænding.

Blå og Gul.

Blå og gule er to farver, som teknisk set ikke bør gå sammen. De er ikke tæt på hinanden på farveskemaet. Og de er heller ikke modsatte; det ville være blåt og orange, og gul og lilla. Så det er lidt overraskende, at meget få mennesker vælger at sammensætte de to farver sammen. Men når man ser på billederne ovenfor, kan man ærligt sige, at det ikke virker?

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar