5 usædvanlige steder at bruge gardiner

Gardiner kan bruges til en hel del mere end blot at dække vinduerne. Disse smukke, flydende stofstykker kan tilføje meget til et intetanende sted. Eteriske vibes, boho stil og et roligt udseende kan let opbygges ved at bruge et gardin eller to her eller der. Så hvor kan du bruge det gardin, du har købt til salg, og kan ikke finde ud af, hvad du skal gøre med? Nå, her er nogle gode steder at bruge dem, som du måske aldrig har tænkt på før!

1. Rumdeler.

Opdele et værelse for at skabe mere privatliv og appel ved at tilføje nogle smukke gardiner. Afskær spisesalen fra resten af ​​huset eller endda køkkenet fra stuen. Gardinerne er en daintier, lettere berøring end store store døre og holder tingene rolige og rolige. Dine middagsgæster vil føle, at de er i en swanky restaurant næste gang de kommer over til middag, og du behøver ikke at klare det ruckus, din mand forårsager i køkkenet under din natlige dosis Dancing With the Stars.

2. Skjul opbevaring.

Uanset om du gemmer nogle hylder i håndværelset eller gemmer hængestangen i vaskerummet, kan du bruge gardiner til et sjovt tryk, mens du holder hele din organisation ude af syne. Selv når du har netop organiseret alt dit rod, betyder det ikke, at det er ret at se på. Så tilføjer disse smukke stykker stof, der løser problemet i en cinch.

MoreINSPIRATION
  • 5 vidunderlige, charmerende og forskellige måder at bruge gardiner på
  • Forskellige typer af brusegardiner, du kan bruge
  • Sådan bruges gardiner med glidende glasdøre

3. Skabe.

Fjern disse skabsdøre og udskift dem med gardiner! Det er lunefuldt, sjovt og meget lettere end døre! Perfekt til et lurvet chik køkken eller feminint pulver værelse. Du kan skjule alle dine væsentlige bagved, skabe ekstra stil og komme til alt hvad du behøver på ingen tid. Dette er en stor chance for at prøve dine DIY færdigheder også.

4. Skabe.

En anden måde at føje lidt whimsy og flirtende til dit soveværelse ville være at tage væk denne skabsdør og lægge et gardin. Det er flot, det er sjovt og får rummet til at se meget skønnere ud. Du kan tilføje sjove farver til at gøre dit værelse pop, bruge et mønster eller blande det med resten af ​​et neutralt rum ... fordi der ikke er nogen regler!

5. Hovedgavler.

For en æterisk følelse og noget unikt, brug en overdimensioneret gardin som hovedgavl! Gør din kunst pop og bare brug den også have haft en bøhmisk flair bag sengen. Det er let at sætte op, let at holde op og en nem måde at skabe et fokus på i soveværelset. Og igen er der ingen regler, så bare find et stof du elsker og gå efter det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar