5 måder at pynte på med Pantones 2016 farver: Rose Quartz og Serenity

Pantones afsløring af årets farve er altid en spændende tid for designfanatikere, men 2016 er især bemærkelsesværdigt, fordi farveautoriteten i år gav os en ekstra overraskelse. For første gang nogensinde valgte selskabet to farver: Rose Quartz og Serenity.

Pantones beslutning var "et symbolsk farvevalg", siger firmaet, "et farvesnapsbillede af, hvad vi ser foregår i vores kultur, der tjener som udtryk for et humør og en holdning." Tæt på sit mål valgte tavlerne Pantone helt sikkert er et ekspressivt par.

Da både Rose Quartz og Serenity er dristige nok til at stå på egen hånd, springer de, når de står imod neutrale, især hvide og grå. De parrer også godt med mellemtoner af grønne, brune og gule.

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan du effektivt inkorporerer disse varme nuancer i dit hjem, er du kommet til det rigtige sted. Se nedenfor for fem måder at dekorere med Pantones 2016 farver på året, og tjek vores galleri for endnu mere inspiration.

1. Dæk dine vægge i ro

I en pressemeddelelse sagde Pantone, at den valgte Serenity, fordi den er "vægtløs og luftig, ligesom den blå himmel ud over os, hvilket giver følelser af pusterum og afslapning selv i turbulente tider."

Farvens virkning på humør er ikke noget nyt, og de beroligende effekter af blå siges at fungere bedst, når de omslutter os, hvilket gør Serenity til et solidt valg for alle fire vægge. Vælg Serenity for mellemrum, hvor målet er at føle sig mere tilpas, som et soveværelse eller hjemmekontor.

Da blues undertiden kan læse så koldt, når de bruges i overflod, er det bedst at afbalancere farven med plys møbler, varme teksturer og masser af tekstiler.

2. Brug Rose Quartz til Statement Møbler

I modsætning til Serenity's beroligende egenskaber valgte Pantone Rose Quartz for sin kommende natur. Det kalder skyggen en "overbevisende, men blid tone, der formidler medfølelse og følelse af ro."

Disse kvaliteter gør Rose Quartz til et indlysende valg for et stykke sætningsmøbler. Denne skygge er lige udenfor boksen nok til at være brændpunktet for ethvert rum, mens det stadig er raffineret nok til at give en følelse af elegance til rummet.

Nøglen her er at holde resten af ​​dit design simpelt nok til at lade dit Rose Quartz stykke - uanset om det er en sofa, spisestue eller en krybbe - skinne. Sørg for at størstedelen af ​​rummet fokuserer på neutrale nuancer som hvide og gråtoner for at give et rent baggrund for en af ​​2016s stjernekle farver.

3. Vælg Serenity Textiles

Hvis ideen om at basere et helt rum omkring Serenity føles som for meget af en forpligtelse, så prøv at indarbejde det i mindre omfang gennem tekstiler. Et par tæpper, et tæppe eller nogle kastepuder i denne vindende skygge af blåt vil give den samme rolige tone.

Som med alle tekstiler, vil du have en bred vifte, der hjælper med at holde rummet visuelt interessant. Ud over at søge efter forskellige måder at indarbejde tekstiler på i rummet, sigter man efter en blanding af teksturer og stoffer i Serenity's skygge.

4. Tilføj en Rose Quartz Accent Wall

Hvis Rose Quartz møbler ikke er helt rigtige fit, kan du tilføje farven til et hvilket som helst rum ved at bruge det på en accentvæg. Igen er det vigtigt at vælge væggen, der tjener som rummets brændpunkt.

Vis kaminen i et beboelsesrum ved at give væggen en kappe af denne sofistikerede tage på rosa eller bruge skyggen som baggrundsfarve for at fremhæve apparaterne i et high-end køkken.

5. Bland og match nuancer

Der er en grund til, at Rose Quartz og Serenity blev sat sammen. Som et par skaber de en fed og spændende kontrast, der vil opleve noget rum. Der er to måder at gå på med at inkorporere begge nuancer i samme design i perfekt harmoni.

For det første kan du vælge en af ​​farverne for at være det dominerende designelement og derefter bruge berøringer fra den anden. For eksempel kan du prøve at parre en Serenity-farvet sofa med Rose Quartz puder og kaster, eller tilføje Serenity indretning inde i en Rose Quartz hutch.

Den anden mulighed giver dig mulighed for at fremvise begge farver lige ved blot at bruge dem som accenter. Find stedindstillinger, væggen eller andre indretningselementer, der efterligner Pantones favoritter, og drys dem gennem rummet for et subtilt moderne udseende.

Uanset om du foretrækker den iøjnefaldende skygge af Rose Quartz eller Serenity's afslappende toner, er det en ting sikkert: Brug af enten (eller begge) Pantones 2016 farver af året er en nem måde at skabe et rum, der føles aktuelt og elegant. Brug denne vejledning som en ressource for de bedste måder at indarbejde årets nuancer i dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar