5 måder at pænt op verandaen

Uanset om det er verandaen eller ryggen, betaler vi normalt ikke meget opmærksomhed på dem. De er normalt barne med mulighed for en eller to gyngestole ved siden af ​​dørene. Der er normalt ingen mode- eller designelementer involveret, hvilket er en skam, fordi de kan være en af ​​de smukkeste dele af dit hjem! Så hvordan kan du smukt op på verandaen og gøre det til en værdig del af resten af ​​dit solrige, smukt dekorere hjem? Lad os vise dig vejen !!

1. Vær opmærksom på belysningen.

Gå efter en smuk udendørs lysekrone eller en lysarmatur med lidt mode appel. Bare fordi din veranda er udendørs betyder det ikke, at du ikke kan klæde det lidt op. Vælg lidt belysning, der er lidt atypisk og strays væk fra det sædvanlige og det kedelige. Med alt andet du vil fortsætte, vil dette bidrage til at afværge hele udseendet på dit raffinerede våbenhusrum.

2. Tilføj farve, uanset hvor du kan.

En nem måde at temmelig op på et udendørs rum er at holde sig væk fra de neutrale nuancer. Vi ser hvide, kremer, browns og sorte så meget udenfor, prøv nogle lyse røde eller endda feminine, frilly pinks. Selvom du bare har en stol eller to, vil det være meget venligt og legeligt at se på end en kedelig stol uden personlighed.

3. Vælg nogle sjove tilbehør.

MoreINSPIRATION
  • Kreative måder at bringe livet til din lille veranda
  • Enkle og smukke måder at tilføje farve til en lille veranda
  • 6 måder at pynte og klæde dit vindueskarm på!

Uanset om det er en super cool krukke til planter, funky lanterner eller interessante sideborde, vælg vores nogle sjove tilbehør for at klæde pladsen. Kombinationen af ​​alle disse forskellige tilbehør til hjemmet vil skabe et udseende, der er langt mere sjovt og legeligt end en bare udbenet veranda med måske en krans på hoveddøren. Og sørg for at vælge indretning med lidt farve!

4. Bland og match prints.

For ekstra styling blandes nogle udskrifter, mønstre og solide farver. Denne blanding tilføjer altid ekstra interesse og personlighed, men det "pynter" også noget rum. Mellem kaste pude på en kurv eller en vidunderlig drapering til at dække nogle vinduer, har du mange måder at mash op nogle vidunderlige design og skabe en hel flugt udenfor huset.

5. Brug smukke blomster.

Uanset om du bruger et blomstretryk eller arrangement af smukke, friske blomster ved siden af ​​dørene eller på et sofabord .... blomster er den nemmeste måde at gøre tingene smukkere på! Og det er også nemt! Brug blomsterpude på funky, farvede stole. Brug en blomstert duge til at dække et beat-bord. Eller udfyld smukke vaser og potter med smukke roser og tulipaner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar