50 fods høje hjem i San Francisco

Lokal kunstner Sana Kawano havde brug for et sted hvor hun kunne være fri og male eller skabe skulptur uden at modtage klager fra naboerne, som hun gjorde, da hun arbejdede i sit studie, som i grunden var et Castco telt opvarmet af terrassevarmer. Da hendes mand John Dunham i 2002 solgte sin start-up Caw Networks, så hun det som en ændring for endelig at opfylde deres drøm om at bo i byen i et hjem med en rummelig indendørs kunststudio.

De besluttede at bygge et hus. Det var et moderne, metalindpakket hjem beliggende i San Francisco. Bygningen blev afsluttet i 2007 for 3 millioner dollars. Det er en 50 fod høj struktur, der dækker et areal på 4.620 kvadratmeter. Det er en 4-etagers bygning med en ståltrappe. Bygningen har en elevator, så ejerne er ikke tvunget til at køre op og ned ad trappen. Stadig, mens fru Kawano foretrækker elevatoren, foretrækker hr. Dunham, en cyklist, snarere at lave nogle øvelser.

MoreINSPIRATION
  • 2.786 kvadratmeter moderne hus er beliggende i Lima, Peru
  • Bemærkelsesværdigt San Francisco hjem genopbygget efter en brand
  • 40 fods containere i stilfulde små boliger

Huset har en 10 fod høj ståldør, der fører til en rummelig gang. Der er også en separat indgang til kunststudioet i stueetagen. Det nye studie har betongulve og udsatte stålbjælker samt en glasvæg, der giver udsigt til haven, springvandet og stenskulpturområdet. Huset indeholder også et kontor og et gæsteværelse på anden sal. De vigtigste boligarealer er på tredje og fjerde etage for at udnytte byens synspunkter. Det lader til, at værkerne gjorde deres drøm til virkelighed. {Found on wsj}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar