'50 Style-Wegner Chair

Det er meget svært for mig at tale om en stol generelt. Stole blev designet til at være enkle, funktionelle og nogle af dem at se godt ud. Derfor skal hver stol behandles individuelt, og denne sag gør ingen undtagelse. Det er faktisk en mere bestemt stol, helt anderledes end dem, du sandsynligvis er vant til, men kun fordi dette er en gengivelse af en 50'ers stol. Det var oprindeligt designet af Hans Wegner til en mand.

Du ved, når en stol er specielt designet til en mands særlige sted, fordi der er visse funktioner, der skiller sig ud. Ligesom i denne er der korte træben, ryglænet er lidt bredere, at sædet og der er armlæn; en mand stol skal have store armlæn. Dette design er meget gennemtænkt igennem, og lyt til mig, når jeg fortæller dig, at en mand kan lide at sidde lavt, med knæene placeret lidt højere end hofterne og lænet på ryggen med albuerne understøttet af armlænene.

MoreINSPIRATION
  • Solid Wood Chair af Hans J. Wegner
  • Den ergonomiske PP129 stol af Hans Jørgen Wegner
  • Sådan vælger du den perfekte kontorstol

En mands stol skal være behagelig, men samtidig må den sikre sig en stærk og stærk statur; og det gør med sin hårdttræ ramme, valnødt tippede armlæn og en dejlig knap-tuftet sæderyg. Denne fantastiske '50s stil møblement stykke vil sætte dig tilbage til $ 1.500.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar