50 unikke hjem med imponerende panoramaer

Site-specifik arkitektur har velsignede husejere med spændingen ved at nyde en vidunderlig udsigt over deres omgivelser, mens de lever komfortabelt i moderne drømmehjem. Et hjem uden udsigt er baseret på sit eget indretning for at sammensætte et hyggeligt opholdsstue, men de boliger med fantastiske panoramaer overrasker essensen af ​​det moderne liv.

Bylys eller beroligende naturlandskaber?

Uanset om der udsendes skinnende havvand eller visuelt udforsker det travle byliv, fremmer boliger med udsigt deres indbyggere at se ud over deres mure og leve i øjeblikket. Beroligende eller energibesparende, panoramaudsigt udgør mere end halvdelen af ​​en ærefrygtinspirerende samling af levende rum. Den måde, arkitekter og designere fanger det omgivende landskab bliver det afgørende træk ved hvert hjem. Nyd vores liste over 50 drømmehuse med fantastiske panoramaer!

Illustriøse arkitekter af Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects (SAOTA) design storslåede bygninger, genforestille potentialet i en luksuriøs livsstil på det nye afrikanske arkitektoniske landskab. La Grande Vue Residence i Cape Town kombinerer den fantastiske natur med en panoramisk oplevelse med lysheden af ​​lejligheden, med fantastisk udsigt til støtte for sin arkitektoniske storhed.

9010 Hopen Placeret af Whipple Russell Architects er en fabelagtig 4.000 kvadratmeter ejendom lige over det eftertragtede "Bird Streets" område i Los Angeles. Uafbrudt udsigt over byen nedenfor kan nydes fra alle offentlige og private rum takket være den indre gårdhave åbning til himlen.

Det inspirerende resultat af et samarbejde mellem ovennævnte SAOTA og OKHA Interiors, denne luksuriøse tre-plan penthouse udsigt over byen fra 11. etage i en bygning i Sandton området Johannesburg, Sydafrika. Det var meningen at "fremvise udviklingen af ​​det 21. århundredes byliv " samtidig med at man indarbejder de nyeste teknologier, hvilket gør det ikke kun en ærefrygtindgydende bolig, men også et smart hjem.

Lad det til Vancouver tilbyde fantastiske levende platforme med udsigt over byen! Denne Fairmont Pacific Rim penthouse lejlighed bringer en orientalsk stemning gennem farver, mens du visuelt åbner beboerne til omfattende panoramaer.

Nogle moderne penthouses er intet mindre end perfektion, der kombinerer komfort og luksus i ekspansive rum over vores stadigt voksende byer, andre udforske de imponerende effekter af vandudsigt. For eksempel hedder det moderne kongelige penthouse II ved Coco Republic Interior Design kan prale af en terrasse, der fanger den bølgende strand linje nedenfor, lovende en stadigt skiftende naturlig sindsro.

Clifton View 7 Lejlighed by Antoni Associates er en anden fantastisk hjem i Cape Town, en dobbelt-niveau lejlighed med udsigt over Atlanterhavet. Boulders nedenfor tilbyder omgivelsens rå natur på ejerens fødder, mens fantastisk udsigt over Clifton-strande og de tolv apostles bjergkæde fylder interiøret med deres dramatiske natursprog.

SAOTA'S Kloof 151-projekt frembringer det forbløffende ægteskab mellem nutidige levende og naturlige omgivelser. Store overdækkede terrasser tilbyder inspirerende panoramaer af Clifton Beach fra over swimmingpoolen.

Siden SAOTA bygger sådanne fantastiske boliger på fantastiske steder, de er en del af vores liste med et håndfuldt design, som den sydafrikanske hovedvej 1816 bopæl. Beliggende i Cape Towns Fresnaye kvarter, er denne massive moderne bolig hjemsted for en ung familie, der nu kan nyde generøs havudsigt inde fra deres drømmehus.

Hvis du leder efter en måde at kombinere elegante byggematerialer og naturlige omgivelser, kan du bare snuble over en fantastisk indstilling, hvor en moderne bolig kreativt kan blive en del af naturen. Tag House Lombardo som eksempel: en imponerende bopæl lige over Luganosøen i Schweiz. Philipp Architekten designet dette hjem med en 270 graders panoramaudsigt over søen og ifølge arkitekterne, "Under gunstige vejrforhold kan du endda se Milano".

The Australian River House by MCK Architects sidder over Sydney's Lane Cove flod, på en "Stejl og akavet formet" websted. Denne ulejlighed viste sig at være inspirerende og resultere i opførelsen af ​​et geometrisk udfordrende moderne hjem med fantastisk udsigt.

Carpinteria Foothills Residence har udsigt over kystlandskabet i Californien. Denne moderne bjergside bopæl designet af Neumann Mendro Andrulaitis Arkitekter er anbragt i en idyllisk indstilling præget af modne egetræer, der samler udsigter fra både hovedhuset og pensionatet placeret på en lavere terrasse.

Coral Gables House byder på udsigt over Biscayne Bay fra sin privilegerede beliggenhed i Coral Gables. Touzet Studio skabte det luksuriøse badehus med sine sociale områder orienteret mod synspunkterne, så indbyggerne kan huske hvor velsignet de er, hver gang de ser ud af vinduet.

Ejere af nogle af de bedste boliger med visninger besluttede at dele deres ejendomme med andre - det er tilfældet med den fantastiske Villa Kishti i Tante Dol Bay, Anguilla, Caribien. Dette luksuriøse ferie tilbagetog designet af Frank Alfred Hamilton og Cecconi Simone kan lejes, bare forvent ikke at det skal være billigt.

First Crescent Villa er en anden af SAOTAS mesterværker bygget af studiet i Sydafrika. Med et udendørs tagvindue åbner den storslåede private bolig sig op til omgivelserne, oversvømmer indendørs og udendørs rum med en imponerende 270 graders udsigt over Lions Head, Camps Bay og Atlanterhavet.

Wohnhaus Am Walensee er et imponerende boligprojekt med udsigt over Churfirsten-bjergene og en af ​​Schweiz største søer, der også navngiver huset - Walensee. Østrigske studieK_M Architektur udnyttede den unikke naturlige omgivelser og designet et fascinerende træ- og glashjem, der visuelt udforsker de langsomt skiftende omgivelser.

Hvis du har $ 30.000.000 at bruge på en svimlende ejendom, skal du tjekke denne luksus ejendom beliggende på 188 Long Neck Point Road, Darien, Connecticut. Den elegante 17-værelse-bolig blev bygget i 1897 og tilbyder panoramaudsigter fra Noroton Bay og fjern udsigt over Manhattans skyline.

Birdview Residence i Malibu er resultatet af et samarbejde mellem Doug Burdge og Tim Clarke. Dens navn beskriver en bolig med udsigt over smukke strand panoramaer og uhyre det nærliggende hav.

Inspireret af den ubekymrede camping følelse, denne moderne Beach House by Crosson, Clarke, Carnachan Architects kan prale af et design tilpasset dets kystnære beliggenhed. Åbning af interiøret til den afslappende atmosfære udenfor, er indvendige rum udsat for den rolige brise og visuelt forbundet med de ferie-inspirerende omgivelser.

Med synspunkter, der kan holde dig i timevis og et indretning, der skriker luksus, kan vi ikke engang bemærke det her hjemme Vertice Arquitectos bærer et navn, der mindst er kedeligt: ​​Beach House E-03. Den moderne peruvianske bolig ligger i Palillos Beach, 72 miles syd for Lima og kan prale af uhindret havudsigt - nok til at betragte det som et drømmehus.

At bo i en overdådig penthouse på 77. etage i Trump World Tower kan lige så godt betyde, at du lever i himlen. Designet af Mark Cunningham og Michael GilmoreLejlighed 77B byder på udsigter fra East River indefra en sofistikeret samling af levende rum.

Panoramavinduer byder Beck Residence indbyggere ved Horst Architects muligheden for at nyde panoramaer af dens beliggenhed: Corona del Mar, Newport Beach, Californien. Rammeløse glasvægge sikrer uafbrudt vand og udsigt over byen, der supplerer den fredfyldte atmosfære inde.

Generøse interiører matchet med inspirerende panoramaer giver uforglemmelige drømmehjem. Denne luksuriøse mallorcanske villa har udsigt over et dramatisk landskab bagved gulv til loft vinduer og de rummelige udendørs terrasser.

En etage er alt hvad du behøver, når du bor i byen, men hvad nu hvis endnu en enkelt etage kunne genoplive dine værker om at bo over byen, lad os sige ... på 16. etage i et cirkulært tårn i Darling Point, Sydney? Samler udsigt over havnen og operahus, denne etage lejlighed ved Stanic Harding Architecture maksimerer potentialet i sin privilegerede placering og forlader os i ærefrygt.

En minimalistisk indretningsplan giver mulighed for at skynde sig inde i denne skulpturelle bolig kendt som Openhouse. Designet af XTEN Arkitektur, denne dramatiske lejlighed i Hollywood Hills betragter et forbløffende perspektiv over byen, hvilket efterlader interiøret problemfrit forbundet med naturen.

Villa O i Cap Ferrat er ikke kun et moderne og luksuriøst sted, der kan lejes, det giver også panoramaudsigt over halvøen, mens jasmin, rosmarin og jacaranda træer svinger i brisen, der sprer deres parfume på tværs af de store terrasser.

Beliggende mellem klipper på Spaniens vilde kyst og med udsigt over Middelhavet, dette spektakulære moderne hjem nemt ånder i det dramatiske landskab, mens det genialt bliver en del af det gennem den omfattende brug af ruder.

Kroatien har en imponerende samling af spændende steder, og Golden Rays Villa drager fordel af Adriaterhavet udsigt fra byen Primošten. Det stilfulde feriested ligger inden for et klippefyldt bjerglandskab, der fremhæver sit potentiale for afslapning ved visuelt at forbedre ferieoplevelsen.

Lovende utrolige øjeblikke i ensomhed eller sammen med kære, denne ejendom designet af arkitekt Victor Cañas og beliggende i provinsen Guanacaste, Costa Rica, sidder på toppen af ​​en dramatisk klippe og samler udsigten over Stillehavet og dens livlige grønne kyst.

Det Indiske Ocean og det frodige, tropiske bjerggrøntområde, der strækker sine strande, er den perfekte ramme for et indbydende luksusområde som Banyan Tree Seychellerne. Gæsterne får en storslået udsigt over den sydvestlige kystlinje Mahé Island inde inde i en af ​​de 60 kreolske villaer.

Victoria 73 House er endnu en af SAOTAS mesterværker med udsigt over en fantastisk udsigt. Placeret på Atlanterhavets østlige bredder, blander boligprojektet naturligvis med omgivelserne. Dag senge ved uendelig pool inviterer ejere og deres gæster til at slappe af og nyde uforglemmelig havudsigt. Enhver kunne vænne sig til denne forførende livsstil.

Fra indersiden af ​​Rabanua-huset tilbyder bølgerne knuste på klipperne i Coquimbo Region, Chile, et konstant visuel og auditive skuespil. Defineret ved gennemsigtighed er dette hjem vist ovenover designet af DX Arquitectos at drage fordel af synspunkterne og tilpasse sig til stedet, så hjemmet ånder sammen med havet.

Denne luksus Mallorca Villa blev forestillet af indretningsarkitekt Julia Palmer som et simpelt og funktionelt moderne hjem med fantastisk udsigt over den mallorcanske oceanfront.Bløde farver accentuerer Middelhavsstil, mens vandet selv beroliger seeren.

Elegant udsætter sin moderne silhuet over vandlinjen i byen Lagos, Algarve, Portugal, Colunata House ved Mario Martins kurver omkring sin pool med udsigt over de store udstrækninger af vand. Jeg kan kun forestille mig de fester, der skal finde sted her ...

Med ekspansiv udsigt over bugten kan Casaprima på bjergsiden af ​​Corossol i St. Barts udlejes til en uforglemmelig ferie. Med tre soveværelser og en terrasse hvor jeg for en ville helt sikkert nyde, kan denne ferie tilbagetog slå et dårligt år til en god en næsten øjeblikkeligt.

Clearhouse by Stuart Parr Design er et næsten gennemsigtigt drømmehjem på søen i Shelter Island, New York, USA. Gulv til loft vinduer på en forhøjet struktur samler udsigter fra alle sider, der udgør et unikt opholdsmiljø.

Perfekt tilpasset sit tropiske miljø, Casa Mecano by Robles Arquitectos sidder højt og stolt på Costa Ricas Península de Osa. Det føles som om omgivelserne i dette bæredygtige hjem bidrager til dets overordnede udseende. Arkitekter designet taget til at minder om et sejl og opfordrede ejerne til at manipulere sin hældning i henhold til mængden af ​​sollys, der var nødvendigt.

Inden for en fantastisk naturligt rullende topografi har den ensomme Casa 115 i Mallorca udsigt over Sant Vicenç-bugten i Pollença, Spanien. Forestillet som en platform for omgivelserne, hjemmet designet af Miquel Lacomba genererer en række uovertruffen panoramaer.

Spektakulære landskaber giver fantastiske drømmehjem indstillinger. Fall House i Big Sur, Californien ligger højt for at bevise, at et groft miljø med en 250 fods dråbe til Stillehavet er det perfekte ferie tilbagetog med en klar glasfasade med udsigt over havet.

Hvis du tror at bo over byen er fantastisk, så skal du tjekke Villa Beyond i Phuket, Thailand - et forbløffende moderne tilbagetog med fantastisk udsigt over det vilde. Nyd dette uberørte sted bag glasvægge, over uendelig pool og langt ud over farvandet i Andamanhavet og grønne udsigter i Bang Tao, forbliver Villa Beyond tro mod navnet.

Med en koncept udviklet sig fra ideen om en familie gruppe camping,"Waikopua House på Waiheke Island i New Zealand blev designet af Daniel Marshall Arkitekter. En perfekt velplejede lovgivning spredes ud i havet, med udsigt over vandet glinsterende i solen.

Ecomo Home by Pietro Russo kombinerer kraften i et fascinerende naturlandskab med komforten af ​​en moderne livsstil i et kompakt afsondret drømmehus i Franschhoek, Sydafrika.

Dette hus på Krk Island by DVA Arhitekta strømmer ned til stranden fra sin velsignede beliggenhed på vandet, der samler udsigten over vandlinjen, bjergene og himlen i af afstand. Bygget som en ferie tilbagetog på Kroatiens kyst, placerer det enkle stenklædte sommerhus spotlighten på sine inspirerende omgivelser.

Cedar helvedesild dækker dette forbløffende hjem i Cap-à-l'Aigle regionen Charlevoix, Quebec, Canada, blander farver og teksturer på en beroligende naturlig baggrund. Malbaie VI Marée Basse designet af Mu Arkitektur fanger panoramaer af de omkringliggende mountainscape og St. Lawrence River fra en samling af forskellige udsigtspunkter.

Klædt i Kabony træ, sommerhuset Vestfold 2 by Jarmund / Vigsnæs AS Arkitekter MNAL ligger midt i et stenet landskab omgivet af vand på Vestfolds kyst i den sydlige del af Norge - et simpelthen fantastisk miljø, hvor det moderne liv ser ud til at blive opgraderet af panoramaerne.

Kan du forestille dig udsigterne fra over West Hollywood i Los Angeles, Californien? Ejerne af Porter Residence designet af Abramson Teiger Architects Nyd byens lys om natten fra deres elegante hjem. På tværs af uendelig puljen glider byen Los Angeles lyst som om at forsøge at fremhæve følelsen af ​​at være i live og skelne sig fra den konstant skiftende himmel.

Dette feriehus i Californien har direkte adgang til ikke en, men to strande, nem at nå via trapper fra den lyse grønne græsplæne. Udsigt til fantastisk udsigt og solnedgange af Point Dume, kan den luksuriøse Malibu-bolig prale med 80 fod glasvægge, der tegner panoramaerne indefra.

Forestil dig at eje et penthouse på 50. etage i Ritz-Carlton boliger i L.A. - Fandt du en rystelse ned i ryggen? Dette moderne penthouse fra Fendi Casa har vestlig og sydvendt udsigt over downtown Los Angeles, og byder på by luksus med dets indretning og en fantastisk udsigt over byen.

Perched over Sunset Strip, 1232 Sunset Plaza i Californien blev designet af Belzberg Arkitekter som et luksuriøst drømmehus med skræddersyede gulv til loft-vinduer, der udsætter det sofistikerede interiør til et stadigt skiftende bypanorama.

En utrolig fem-etagers penthouse i Tribeca viser, hvordan de øverste etageegenskaber i Big Apple er mere end din sædvanlige luksusbolig - de giver en spektakulær, utænkeligt interessant samling af udsigt over byen, der aldrig sover.

Den sidste af vores samling af 50 boliger med de bedste udsigter på Freshome er Benelong Crescent Apartments-bygningen, der smukt glider ned ad bakken i en af ​​Sydneys østlige forstad - Bellevue Hill. Med en form, der minder om en luksuriøs yacht, tilbyder dette projekt designet af det australske studio Luigi Rosselli Architects et slående panorama over hustagene fra hver etage af lejligheden.

Efter at have set vores samling af så mange som 50 boliger med utrolige visninger, er vi nysgerrige efter at se, hvilke andre boliger på Freshome der inspirerede dig med deres panoramaer.

Så del dine Freshome-favoritter og lad os gøre denne liste større!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar