6 nøgleelementer til design af en smuk veranda

Generationer siden var verandaen 'stuen' i hjemmet. Det var det sociale sted at tale med naboer og se børnene som de spillede udenfor. Det var også et symbol på afslapning og tager tid til at nyde livet udenfor, snarere end at holde sig indendørs. Som huse udviklede familier begyndte at tage deres aktiviteter inde og elektronik erstattet lege udendørs og verandaen blev en forældet del af hjemmet. Verandaen blev et opbevaringsområde, i stedet for en udvidelse til hjemmet. I dag forsøger alle at bringe elementerne i en stor veranda tilbage, og her er nogle nøgleelementer, der skal medtages.

1.) Vurdere hvor meget plads du har: Nogle verandaer har en rigelig mængde plads, mens andre er mindre og tillader ikke mange siddepladser og samtaleområde. Bestem først dette for at sikre, at du præcist designer og layouter din veranda.

2.) Vælg dine aktiviteter: Afhængigt af mængden af ​​plads du har dine muligheder for aktiviteter kunne være at sidde, spise og område for børn leger og muligvis et hjørne veranda daybed! Vælg dine aktiviteter efter din livsstil og det klima, du bor i. Hvis hårde vintre er almindelige, kan permanente og dyre havemøbler måske ikke få nok brug for at foretage investeringen. Vælg flere alsidige møbler, der kan flyttes og opbevares i en garage hele denne sæson.

3.) Vælg plads til at passe til din tegnebog: Lad os se det i øjnene; vi alle bor ikke i et dyrt udendørs møbelblad! Dette betyder ikke, at din veranda bør være noget mindre smuk at se på, samt slappe af. Overvej at købe møbler om efteråret, når sommersæsonen kommer tæt på, og butikker forsøger at gøre plads til ferievarer. Tjek garage salg, online klassificeret websteder og sparsommelighed butikker, de kan overraske dig!

4.) Porches føles bedre med tilføjet gulvmateriale: Når du vælger gulvmaterialer, overveje hvor meget overhæng du har på din veranda. Hvis din veranda ikke er dækket, overvej at bruge et porøst område tæppe i siddeområdet. Fjern tæppet og lad lufttørre, når det ikke er i brug for at forhindre meldug. For overdækkede porches skal du overveje at bruge jute eller seagrass tæpper for at bringe farve og tekstur ind i dette normalt kedelige og sterile rum.

5.) Tilføj grønne planter og levende planter: Ubevidst trives mennesker med verandaer, fordi man kan nyde det udendørs uden at være overdrevent nedsænket i det fri! Overvej at tilføje hængende kurvplanter, urner fyldt med blomster og plantere fyldt med planter. Små urtegårde dyrket i plantager og placeret på borde er en fantastisk måde at bringe duft og natur til din afslappende oase.

6.) Tilpas indretningen af ​​din veranda: Din veranda bør føles som en udvidelse af dit hjem interiør. Der er ingen formelle regler, så gå til det. Hang hængekøjer, veranda gynger eller liggestole for at få et sted at tage en lur og slappe af. Brug dekorative vægvedhæng, kaste puder og udendørs kurve til at opbevare verandaaktiviteter. Husk, du er udenfor, så materialer som metaller, og stoffer kan ruste og absorbere fugt. Medbring disse varer under indesluttet vejr for at sikre, at dine dekorative genstande forbliver i deres oprindelige tilstand. Verandaen kan altid ændre indretning og atmosfære, afhængigt af dit humør!

Nyd at bringe brugen af ​​din veranda tilbage til dit hjem. Mange af disse tips kan bruges til lejlighed balkoner og højhuse terrasser. Uanset hvor du føler dig afslappet for at nyde livet og naturen forbi - er der din store 'veranda'!

Freshome læser er hvad der gør din veranda så vidunderlig at slappe af på? Del nogle af dine hemmeligheder!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar