6 Pretty Little DIY Valentinsdagskroner

Det er på tide at begynde at lave din Valentinsdag håndværk! Roser, lyse pinks, saftige røde, hjerter, X's & O'er, sjove lille lykønskningskort og Sweethearts. Selvom Cliché, Valentinsdag handler virkelig om at dekorere huset og deres kære med alle ting varm og fuzzy. Så det er kun naturligt, at du hilser dine gæster på huset med en vidunderlig dørkarm. Tag et kig på alle disse DIY kranser, der kan pryder din dør til Cupids store dag !!

1. Røde fyrretræer.

Brug nogle smukke rødfarvede fyrretræer til at skabe denne hjertekranse. Det kommer til at falde lige ud af en kølig farvet dør og tilføje lidt tekstur og interesse for et godt sted. Det er også en smule rustik i stil, perfekt til et sommerhus stil hjem eller et større, syd-inspireret hus. Tilføj lidt af babyens ånde mellem nogle af keglerne for at give det et blødere tryk.

2. Garnhjerter.

Enkel og nem, denne DIY garnkranse er utroligt charmerende. Du vil måske endda gøre små til at klæde dine vinduer. Bare tag nogle røde eller varme pink garn, et stykke smukt bånd og noget til at skabe din ramme. Selvom du ikke er vant til DIYing, kan du stadig gøre det uden problemer.

3. Stof roser.

MoreINSPIRATION
  • 5 DIY Front-Door Wreaths
  • Festivale, 4. juli DIY kranse: Nem, enkel og inspireret!
  • 4 Easy Valentine's Day Decor DIYs

Hvis du er god med en symaskine, så prøv lidt skønhed ud. Få dig nogle flotte stoffer (brug nogle eller brug gamle klister) til at skabe nogle stofroser. Derefter laves en krans ud af det. Det er teksturelt, men blødt og feminint, hvilket er perfekt til Valentinsdag!

4. Frisk lavendel.

For noget lidt ud-i-boks og mere subtilt, prøv at skabe en krans ud af nogle friske lavendel. Gør det i hjertet form for at være festlig og derefter tilføje en smuk bue. Det ser godt ud som en udendørs krans og vil lugte helt fantastisk, selv efter at den er tørret.

5. Ribbon krøller.

Med bare et saks kan du kun lave den sødeste krans til din dør. Brug nogle båndrester i festlige farver eller mønstre og fastgør dem til din kransbase. Styrofoam vil fungere godt. Så gå igennem og krølle hver af dine båndstykker. Dette er en anden utrolig let DIY, og det er en af ​​de mest flirtende og legende af bunken!

6. Stofskrot.

Du kan gøre meget med bare nogle små stykker stof. Denne sjove, legende Valentine's Wreath blev crated ved simpel varm limning på nogle stofskrotter. Brug sjove farver og mønstre til at give kransen endnu mere personlighed og brug nogle bånd til at hænge det på hoveddøren. Det rodet udseende giver det en charmerende, lurvet chic stemning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar