6 trin til at organisere loftet

Desværre er loftet hvor vi alle har tendens til at udstyre vores overskydende alt. Vi kaster op på vores ferieindretninger, gamle eller uden for tøj og legetøj, memorabilia fra vores yndlings bands og sportshold og alt andet er vi bare for dovne for at slippe af med.

Så hvis du virkelig ikke vil dele med dine gamle team uniformer, barbie dukker, babybøger og knotted-up julelys eller du bare har brug for det ekstra rum, så er du nødt til at lære at udnytte rummet og Organiser din loft på den rigtige måde. Tjek disse enkle, enkle trin til at organisere din loft, og du vil på vej til et rent og stressfrit opbevaringsområde på ingen tid.

1. Rengør det og fjern det hele.

Første ting du skal gøre er at rydde alt derude! Hvis du ikke har brug for det, smid det ud! Hvis det ikke har den faktiske følelsesmæssige værdi, så kast den ud! Hold ikke overskydende for at holde overskud. Du behøver ikke rod, du har brug for det ekstra plads til at organisere. Alt du beslutter dig for at holde, tørre ned og rengør! Fjern alt støv og sørg for alt er i orden.

2. Afskal alt i grupper.

Når alt er ryddet og rengjort, skilt alt i bestemte pæle eller områder. Lav separate bunker for hver type ferieindretning, sportsudstyr, håndklædte tøj osv. Dette vil gøre opbevaring meget lettere.

MoreINSPIRATION
  • 5 tips til Jump-Start Organisering af din garage
  • 5 Tips og ideer til at organisere din makeup
  • Organiseret og farverigt lagerplads til børn

3. Reparer noget og lys det op.

Før du begynder at sætte alt tilbage på loftet, skal du sørge for, at loftet er klar til det. Gør reparationer, der skal foretages til gulve, vægge eller isolering. Så sørg for, at du har korrekt belysning.

4. Lagerkasser og en label maker.

Nu er det tid til at købe nogle plastikbeholdere til at organisere dine ting. Sørg for, at du har nok til hver bunke, du har lavet, og mærket hver bin. Dette gør det meget lettere at finde præcis, hvad du leder efter.

5. Tilføj nogle hylder.

Hvis du har plads og den rigtige type vægge, skal du tilføje hylder. Hvis du ikke har en garage, vil dette være et godt sted at gemme dine værktøjer eller andre ting, der skal være let tilgængelige.

6. Beklædningsstænger.

Hæng nogle tøjstænger mellem spærre, og du har et godt sted at gemme vinterfrakker eller andre uklare tøj uden at bruge mere gulvplads. Sørg for at huske at beskytte tøjet med tøjposer også.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar