6 måder at skabe moderne vægkonst

Føler du dig lidt kreativ? Føler du dig lidt trist? Der er så mange nemme og billige måder at bruge den energi på! Vi elsker DIYing og crafting, og der er så mange forskellige projekter, du kan tackle for at hjælpe med indretnings ideer og jazzing dit hjem!

I dag handler det om moderne, moderne stil og hvordan man skaber noget vidunderligt for din væg, mens du stadig opholder dig med det klassiske tema. Så vi har scoured internettet og fundet gode tutorials og ideer til at fange en moderne følelse og er sikker på at være sjovt at gøre! Vælg et af disse projekter og lav din valgte plads håndrørt ... af dig!

Nu læne dig tilbage, slappe af og rulle gennem alle disse måder for at gøre dig selv og dit hjem til et moderne kunstværk!

1. Tag en masse malprøver!

Dette projekt er utrolig nemt at gøre og vil næppe koste dig en krone. Vælg en sparsommelig ramme og farveskema .... og kom til at designe! Hvis du gerne vil ... følg denne dejlige tutorial fra en smuk mess blog. Det vil virkelig spruce op en mur eller plads, der ikke holder meget farve. Og det er et godt alternativ fra maleri!

2. Tape det op!

Moderne er slank med rene linjer .. og det er bare hvad dette projekt er. Det og godt, det er super nemt også! Alt du skal gøre er at tage et lærred, male det uanset farve du vil have, og brug tape for at skabe et fantastisk design!

3. Pak det op!

MoreINSPIRATION
  • 5 forskellige måder at oprette en erklæring på
  • 15 tips og tricks til at oprette en gallerivæg på et budget
  • Easy Paint Swatch Wall Art

Grab avis eller noget overskydende scrapbog papir .. kombinere det ... og pak et stykke lærred. Igen er det virkelig slankt og nemt at skabe de rene, moderne linjer.

4. Snag nogle tissuepapir.

Vævpapir er godt til mere end bare indpakning af gaver, lyskvaliteten og forskellige farver kan skabe noget magisk. Skær ud figurer, cirkler i dette tilfælde og design noget! Gå ikke for skør eller lagdelt og styre væk fra dit moderne tema, men sjov med det.

5. Lav en sprinkling af konfetti.

Jeg er mere end n kærlighed med denne DIY. Tag noget sjovt scrapbogpapir, slå nogle cirkler ud og drys dem på et lærred. Brug ikke for mange bobler, men bare nok til at skabe noget smukt og slank til dit moderne rum.

6. Træ, træ, træ!

Træ er ikke kun til vintage, sydlige smagsoplevelser, men kan også bruges i et moderne projekt. Jeg tager de resterende træskraber, male dem og lim dem sammen!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar