6 måder at dekorere dit kappe på

Uanset om det er over en pejs eller en lille krog i et skjult skjult, kan dekoration af dit kappe vise sig udfordrende. Det er svært at finde ting, der gør rummet til at se stilfuldt og ikke ude af stil eller kedeligt. Men det er vigtigt, at du finder en indretning, der springer op på dit kappe. Det er et knudepunkt til ethvert rum, det er i og kan virkelig forvandle et helt rum. Og hvis du er så heldig at have en pejs i dit hus, benyt lejligheden til at gøre kappen til en skinnende stjerne!

Rul gennem alle disse ideer og inspirerende måder at dekorere dit kappe på og forhåbentlig finde noget der virker til dit hjem!

1. omfavn årstiderne og helligdage

Dit kappe er en fantastisk måde at fejre årstiderne og alle festlighederne på. Dekorer med græskar i løbet af Halloween, frostigt indretning om vinteren, hjerter og rosa tilbehør til Valentinsdag og måske nogle skalser og beachiness for at ære de varme sommerdage. Hav det sjovt med det!

2. Brug spejle.

Det er blevet sagt igen og igen, men det er så sandt og sådan en god mulighed det vil blive sagt igen. Spejle tilføjer lys, længde, højde og rum til ethvert rum. Og over mantelen er ingen undtagelse. Uanset om du vælger en eller ti, spejler i mantlen åbner rummet og skaber et skinnende brændpunkt, der ikke vil gå glip af!

3. Bliv symmetrisk.

Hvis du elsker super rene linjer og enkelhed, skal du holde mantel indretning symmetrisk. Du kan tilføje noget højdevariation eller varieret farvepalette, men at holde dig mantelbalance hjælper med at holde hele rummet synkroniseret også.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan til at dekorere din pejs mantel?
  • 6 måder at dekorere med Mason krukker
  • 6 måder at dekorere med mini juletræer

4. Tekstur og lag.

Vær ikke bange for at gøre noget ud over det sædvanlige. Teksturer på væggene, som gamle skodder og læderindretning kan virkelig spire op i et rum og bringe lidt personlighed ind. Vælg sjove stykker, som du elsker og kombinere dem! {Fundet på webstedet}.

5. Gør det ujævnt.

Så du vil måske have symmetri, eller du kan ikke! Det behøver ikke at være ens at være stilfuld og smuk. At bruge en række objekter på en sporadisk måde kan også være en god måde at gå på.

6. Saml det, du elsker.

Gør det et smorgasbord af ting, du elsker! Lav en collage af smukke ting, inspirerende ting eller ting, der får dig til at smile og vise dem!

Her er nogle mere smukke, fashionable mantler til inspiration. Vær også opmærksom på alle farver og temaer!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar