6 måder at bruge brocher på i indretningen

De kan være smukke og feminine. De kan være rustikke og vintage. De kan være moderne og trendy. De kan være dejlige og barnlige. Heldigvis nok for os, kan de være hvad vi har brug for dem, hvis vi finder dem der passer til vores hjemmes vision. Brocher er ikke bare en stilfuld måde at spruce op på et outfit, men de er også en stilfuld måde at spruce op på dit hjem indretning. Sikker på, at de ser godt ud på en hat, tørklæde, trøje eller pung, men de ser også godt ud i krogene på vore hjem.

# 1. Klæd en almindelig servietring eller gardin tilbage.

Jeg har set det meget om bloggene meget i det seneste, og det er nødt til at være en af ​​de mest bedårende DIY's trending lige nu. Sikker på, at du kan købe servietringe med allerede vedhæftede do-dads, men hvorfor ikke købe nogle billigere, mere klæbende servietter ringe og brug dine egne smukke brocher til at gøre det trendy trick? (* Bemærk: servietringe er også gode til at binde tilbage gardiner!) { billeder fundet på 1 & 2}.

# 2. Dekorer din pude.

Slap på en sparkly broche og du har en helt ny pude! Du bliver overrasket over, hvor hurtigt en broche vil dreje en simpel pude rundt. Og det tager cirka 30 sekunder at lave! {Found on site}.

# 3. Transform din lampe.

MoreINSPIRATION
  • 6 forskellige måder at bruge servietringe på
  • 5 måder at bruge fingerpaint i din boligindretning
  • 5 måder at bruge korkplader i dit hjem

De fleste lampeskærme er ret almindelige. Men tilføj en broche, og det er en komplet transformation. Det er så nemt at gøre, og der er ingen undskyldning for ikke på grund af sin lethed! Sparkly, blomster eller bare et farverigt stykke; Det er ligegyldigt, hvilken type broche du vælger, det vil stadig gøre din lampe meget lysere. {billede fundet på webstedet}.

# 4. Lav en krans.

Et vidunderligt vintagestykke, der skaber en krans ud af en flok gamle eller fundne brocher, er let og giver et super feminint stykke hjemindretning. Tjek denne DIY for at lave en selv!

# 5. Linj et spejl.

En DIY jeg arbejder faktisk på mig selv, der dækker rammen af ​​et spejl med brocher forbedrer det allerede naturlige lys kommer fra refleksionen. Spejle bringer glød og illusiv plads til et værelse .... Tilføjelse af glitrende eller farverige brocher forbedrer netop dens fordele. Og alt hvad du behøver for at sætte dette sammen? En varm limpistol. Det er så enkelt! {Fundet på pinterest}.

# 6. Stick dem på køleskabet.

Træt af de samme kedelige magneter på køleskabet? Har du brug for et lille køkken pick-me-up? Tag en broche, tag stiften ud, lim på en magnetstrimmel, og du har et meget fashion-forward stykke køleskabsindretning! {Billede fundet på countryliving}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar