60 Great Bar Pallet Ideer - Sådan Pick The Perfect Design

At have en bar eller en ø i køkkenet er stort set et must. Det er en meget funktionel ting at have, plus det giver dig mulighed for at indarbejde barstole i dit design, og de er et af de elementer, der hæver stilen i et rum. Der er mange typer barstole du kan vælge imellem, og beslutningen skal baseres på indretningens overordnede stil. Så lad os se, hvordan forskellige typer barstole integreres i forskellige køkkendekor.

Industrielle afføring.

Den industrielle stil går meget godt sammen med hele køkkenkonceptet, fordi det er baseret på materialer som rustfrit stål, jern, hårdt træ osv., Og disse materialer indgår ofte i køkkenindretningen uanset hvad, især på grund af alle apparater. Så barstole i industrielle stiler har ofte enkle designs med metalliske strukturer og træsæder, som nogle gange er metal.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8.

Læderstole.

Lædermøbler er som regel noget, du indarbejder i en traditionel indretning, medmindre designet er usædvanligt og innovativt. I så fald kan det nemt passe ind i et mere moderne rum. I tilfælde af læderstole er designene ikke så alsidige som for andre materialekombinationer. De har tendens til at se mere robuste, og de passer normalt godt i rum, der har et overordnet traditionelt og elegant design.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Mid-century design.

Efter at have gennemgået to stilarter domineret af grove designs og temmelig intetsige farver, omdirigerer vi nu vores opmærksomhed mod moderne design fra midten af ​​århundredet, som indeholder lidt flere farver, fed nuancer samt mere delikat og subtilt udseende. De opretholder et tidløst design og har en klassisk allure, men de har også en tendens til at være mere grafisk og moderne. Når man taler om barstoler, oversættes dette som slanke og forenklede kreationer, der ofte har dynamiske farver for at blive et fokuspunkt i den overordnede indretning.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Suspended barstole.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man vælger den perfekte køkkenmøbler
  • Farverige og alsidige barstole design fra Delight
  • 10 Moderne Barstolsdesign til et stilfuldt køkken

Vi kommer nu til at træde væk fra alle de forskellige stilarter og snakke lidt om suspenderede barkrakker. De passer ikke helt ind i en bestemt stil, fordi de kan have alle mulige designs, og alligevel er deres definerende funktion det faktum, at de er suspenderet. Det er et kendetegn, der kan anvendes på moderne og moderne møbler, men også til traditionelle og endda rustikke eller industrielle stykker. Et af de grundlæggende karakteristika ved disse stykker er, at de er pladsbesparende og meget funktionelle.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 & 5.

Moderne barstole.

Moderne møbler kan karakteriseres på mange forskellige måder. Ofte er det den enkelhed eller minimalisme, der gør det skiller sig ud. Men moderne designs kan også fortolkes af klassikerne med et twist. Dette udvalg af barstole indeholder en række moderne indflydelser og detaljer. Selvom de har et moderne udseende, kan de også nemt indarbejdes i forskellige andre typer af dekorationer. For eksempel kan du oprette en interessant kontrast af stilarter ved at bruge dem i et traditionelt køkken.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12.

Stof sæder.

Stof, i modsætning til læder, har tendens til at være lidt mere alsidigt. Den kommer i mange forskellige teksturer, for ikke at nævne rækken af ​​farver og mønstre. Også stof er lettere at arbejde med. Stoffbetrukket møbel, i dette tilfælde barstoler, gør pladsen mere afslappet og dermed mere behagelig og indbydende. Men deres rustikhed kan tones ned ved at inkorporere forskellige tilbehør i deres design eller ved at parre dem med bestemte typer møbler eller visse farver og materialer.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Wicker barstole.

Wicker bruges normalt til at fremstille havemøbler. Det kan dog være lige så smukt og charmerende, når det bruges indendørs. Vi har forberedt et udvalg af kurvbar og køkkenøstole, som bringer en meget flot rustik men også tropisk ind i rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar