60 Under trapper Opbevaringsideer for små rum, der gør dit hus til stede

Hylder og opbevaringsrum under trappe er de bedste tricks til at bruge området under trappen. Hvor mange af jer tænkte på at bruge pladsen under trappen som arbejdsområde? Lad mig svare på det og fortælle dig, at ikke mange mennesker regnede med dette. Det handler om trappen; de skal være bred nok og lige frem, så du kan placere et bord der og nogle små hylder. En bærbar pc eller en pc passer ind uden problemer. Der er to typer kontorarrangementer under trappen.

Den første er vendt mod væggen, placeret langs trinene, og den anden er placeret vinkelret. Begge typer fokuserer på det samme, der maksimerer det ledige plads under trappen så godt som muligt.

Hvis du vil koncentrere dig om dit arbejde uden at nogen distraherer din opmærksomhed, kan du montere en dør. Skydedøre ville være det bedste valg, fordi det ikke vil tage meget plads, men de kan være dyre. Swing døre på den anden side kan eller måske ikke passer eller ser tiltalende.

Anyway, med eller uden døre, vinkelret eller ej, kan du arrangere et originalt hjemmekontor under din trappe, og det er meget gode nyheder for dem der allerede har udforsket alle de andre muligheder.

Måder at bruge pladsen under trappen i gangen.

Gangen på grund af dens natur er som et meget travlt kryds med gader, der kommer fra hele stedet. Det betyder, at dette rum kan bruges til at gemme noget, der skal være til enhver tid. Afhængigt af hvilken type situation du står overfor, og hvilken indretning eller arkitektur der rummer under trappen fra gangen, kan du bruge dem til at udvide din indretning eller som lagerområde. En meget god ide, der også kommer i ganske praktisk er at omdanne det rum til at gemme dine sko og tøj til den kolde varme sæson. Du kan leve den åben eller lukket med store døre.

Indvendige rum kan meget let opdeles, så hvert familiemedlem kan have sit eget sted. Opbevaring er ikke den eneste mulighed her; Du kan også bruge dette område til at udvide din indvendige indstilling. Jeg ser en dejlig sofa eller en stor komfortabel armstol, der virker lige perfekt på det sted eller blot bruger den til at understøtte dine yndlingsdekorationer. Hvis du minder mindre om stil og bare har brug for ekstra plads til dine apparater, sportsartikler eller hvorfor ikke din cykel, er dette det perfekte sted, fordi det aldrig er i vejen, men samtidig meget tilgængeligt.

Måder at bruge pladsen under trappen i stuen.

Din stue er lidt mere delikat end en gang, derfor er trapperne fra dette område enten meget stilfulde, og enhver grov modifikation vil ødelægge det overordnede udseende, enten fremstillet af materialer, der skiller sig ud, og som før nogen større modifikation af dem eller rummet omkring dem vil ødelægge hele sagen. I stuen er hemmeligheden ikke at skabe noget, som ikke fuldt ud integreres i miljøet.

Derfor skal rummet under trappen være en del af hele indretningen, men fokusere mere på funktionalitet, fordi det til sidst er det, vi ønsker: lidt ekstra plads. Har du nogensinde tænkt på at lave en bogreol under dine stuer trapper? Hvis dit svar er "ja" så har du gjort et meget godt job, der maksimerer dit rum, hvis svaret er "nej" - hvorfor ikke? Det kan ikke lide at dine bøger måler 3 fod hver!

En bogreol er perfekt til det rum, fordi du kan gøre hylderne en længere en kortere en højere en lavere, og det vil se godt ud, og jeg er sikker på, at dine yndlingsbøger ikke har noget imod. Dekorationer kan også have deres "fristed" under trappen samt elektronisk udstyr, der pryder hele stuen med farve og tekstur.

Køkken.

MoreINSPIRATION
  • Sådan effektiviseres lagring under trappen
  • 12 Ingenious Hideaway Storage Ideer til små rum
  • Gør brug af det døde rum under trappen

Denne metode til at bruge rummet under din trappe anbefales kun i meget stramme situationer, hvor manglen på plads er et problem, og du har allerede fjernet alle de andre muligheder. Brug området under din trappe som køkken eller i det mindste en del af køkkenet efter min mening er lidt på grænsen, fordi jeg er en mand, der kan lide at lave mad meget, og når jeg gør det, vil jeg ikke have nogen sko lasses at komme i min mad ikke at nævne støv eller snavs.

For dem der ikke har meget plads til at lege med dette sted, kan man meget nemt inkorporere nogle apparater, en vask eller en komfur. Ovenfor kan du sætte alle dine tallerkener og kaffekopper på små hylder, også krydderier.

Rack og hylder under trappen.

Vi kan alle være enige om, at den nemmeste måde at arrangere pladsen under trappen er med hylder og stativer. En masse ting kan placeres der uden behov for tung indretning. Hylder kan, og det anbefales faktisk at være af forskellig størrelse og lidt asymmetrisk, fordi de sædvanlige firkantede rum og lige linjer ikke nødvendigvis passer i nye, moderne interiører. På hylder kan du lagre næsten alt det eneste, der betyder noget er, hvor trappen er placeret, fordi forskellige rum kræver forskellige ting.

For eksempel på en gang kan du meget nemt gemme en cykel eller din søns basketball, men i et opholdsstue kan hylderne under trappen kun gemme små genstande, der passer til et sted som det; bøger, fotos, dekorationer, vaser og så videre.Rummet under trappen repræsenterer et ekstra lagerplads, når du har brug for en, så selvom du tror, ​​du ikke har noget at sætte på, skal du bygge nogle hylder og gøre brug af det rum. Du vil altid have noget at sætte der.

Skabe med døre under trapper.

For nylig kom kabinetter i forskellige former, farver og materialer til at opfylde vores behov for opbevaring. Én ting var dog aldrig forsøgt, i det mindste indtil nu. Nu da vi startede dette emne, er vi opmærksomme på det ubrugte rum under trappen, så hvorfor ikke bygge skabe med døre, låse og håndtere derovre?

Skuffer bygget under trapper.

Hvis du bekymrer dig om dine ting meget, og du vil have dem organiseret, og du ikke rigtig har nødvendigvis plads til dem, montering af flere skuffer under trappen bliver pludselig en meget interessant ide. Forestil dig alt det rum, der er fyldt med skuffer; små skuffer og store skuffer. Jeg så noget som dette i et skræddersyet værksted, hvor på grund af det stramme rum ejeren monterede skuffer under adgangsstigene, hvor de holdt både stoffer og tråde.

De havde alt organiseret vertikalt med særskilte skuffer til forskellige typer stof såvel til de forskellige typer af tråde. Dette er virkelig en god ide, hvis du har brug for ekstra lagerplads. Skufferne er lidt mere private, og du kan organisere dine ting bedre end på hylder, for ikke at nævne at på ydersiden ser hele ensemblet af skuffer rigtig godt ud og tilføjer en smule sofistikering og mysterium ind i lokalet.

Hvis du kan lide en mere kompleks arrangør til dine ting, kan du lave store lodrette skuffer, der glider op og inde i der kan være mindre skuffer. Dette ville fungere godt, hvis du har to børn, og man bruger en stor skuffe til hver enkelt og indeni der kunne være mindre skuffer med skjorter, bukser, strømper og så videre.

Stativ til vin under trapper.

Vin er et vigtigt element fra enhver god middag. Hvis du kan lide vin, og du kan lide at have en god vin altid til rådighed, kan du lave et særligt sted til det under trappen. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg ser altid vin omgivet af træ, måske på grund af dets oprindelse og hvordan vin oprindeligt blev opbevaret; i træ tønder. Vi kan i dag ikke finde vin til salg i træfat, kun i glasflasker, og jeg kan ikke se et vinstativ fremstillet af andet end træ.

Opbygning af et rack til vin er ikke så kompliceret, og det endelige produkt fyldt med forskellige flasker kan tjene meget godt som et dekorativt element. Både racket og de enkelte flasker vil helt sikkert trække gæstens opmærksomhed. Dette tilføjer en smule klasse og elegance i din indretning, der gør det til et varmt og indbydende hus.

Opbevaring under åbne trætrapper.

Denne næste type opbevaring under trappen kombinerer perfekt stil og funktionalitet. At trappen er åben, kan du bruge ujævne deformationer af træet og andre elementer for at opnå de ønskede lagringsenheder. Denne form for opbevaring tilføjer en enorm mængde tekstur i rummet med trin og hylder samt de gemte underlag. Det er virkelig fantastisk, hvordan du kan gøre alt, hvad imponerende effekt og stadig holde praktisk i tankerne.

Jeg tror, ​​at folk, der har moderne boliger, vil sætte pris på denne type opbevaring, fordi de er mere tilbøjelige til at afvige fra traditionelle værdier og bringe og implementere indendørs nye koncepter og ideer. Dette eksempel gør netop det og forvandler noget, der er almindeligt, vi ved allerede i noget andet, der stadig kan tjene som den ting, der var designet til og nogle ekstra nye funktioner. Gør mig ikke fejl på dette, vi genopfinder ikke hjulet her, vi finder bare nye måder og steder til det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar