7 klare måder at organisere bånd på

Hvis du er heldig nok til at have et helt fartøjsrum til dig selv eller endda bare en lille krog, hvor du holder alle dine håndlavede ting, så ved du, at nøglen til inspirerende kreativitet er, at du holder dine værktøjer organiseret! Og selvfølgelig indbefatter du samling af smukke og frække bånd!

Crafters har tonsvis af bånd. Sammen med en varm limpistol og glitter er det en crafter's hæftebrik. Og hvis du er en crafter med masser af bånd, så ved du, hvordan rodet det kan få, når du ikke har det hele, rent og ryddeligt. De bliver smadret og tabt .... og mange værfter bånd går uberørt og mangler. Men med alle disse sjove, nifty og stilfulde ideer ... har du alt dit bånd organiseret og klar til brug i et øjeblik!

1. Brug en dowel.

Tag hver af dine spoler af bånd og læg dem på en dowel fastholdt på plads med parentes. De bliver lettere at finde, og det bliver lettere at få fat i et stykke bånd og smitte det ud til at bruge til dit næste projekt.

2. tag en kurv

Hvis du kan finde en kurv, der ligner dette, sørg for at den indeholder alle de små huller. På den måde kan du sidde to ruller spolebånd og stanse hver tråd gennem hullerne, så det er let at snage lidt.

3. Hold det i en skuffe.

MoreINSPIRATION
  • 8 Adorable Ribbon Decor DIY er
  • 5 nemme måder at organisere dine køkkenredskaber på
  • Smarte måder at organisere et lille køkken på - 10 klare tips

Hvis du har en skuffe ... brug den! Det vil holde din bånd stashed pænt væk og ude af syne, men aldrig så ude af syne, at det går tabt i trængsel og travlhed i et rodet håndværk værelse.

4. hæng dem op!

En anden fantastisk måde at holde rod ude ude af syne, men stadig rolig, hæng spolerne op! Tag en bøjle med flere stænger (afhængigt af størrelsen af ​​dine behov) og skub dem på!

5. Kanister arbejder også.

Tag dit bånd ud af spolen og køb nogle træspaltede tøjnåle. Pak båndet rundt om hver stift og opbevar dem i en sød beholder for sikker opbevaring. {Billede fra webstedet}.

6. Opbevar dem med strøerne.

Find en anden brug for den vintage halm kapsel! Dobbel det som et sted for dine bånd. Det er super nemt og super sødt.

7. Pak røret op.

En anden måde at bruge beholderen på, men stadig holde et nøjagtigt kreativt kaos er at pakke op i rodet. Bare smid alle de ekstra yards af bånd i en gryde og voila!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar