7 Forskellige elementer, der skal bruges til at lave en collage

Oprettelse af collage af enhver art er en sjov måde at bruge din fantasi og kreativitet på. Og det er et let projekt at tage på, uanset dit færdighedsniveau. Men vi skal huske på, at collager ikke kun er beregnet til papirprodukter, og ideen om collaging kan bruges på mange andre måder, især omkring dit hjem!

Uanset om du er på en soveværelse væg, i nærheden af ​​et skrivebord, på et bord eller som en overraskelse i dine gange, kollagerer livene rummet op og giver nogle kunstneriske ethos.

Nu ... lad os tage et kig på nogle ting, du måske ikke har nødvendigvis forbundet med collager, men er gode muligheder!

1. Spejle.

Uanset om det er uoverensstemmende eller det samme, spejler gør ikke kun et værelse stort, men de kan også tilføje naturligt lys og større flair! Par dem op, design collagen selv, og du har lavet dig selv et mini mesterværk! Min favorit er spejle uden rammer - de udvider virkelig væggene! {Billede fra tilyscottage}.

2. Rammer.

Vi har tidligere nævnt, at rammerne er gode til mere end blot at vise familie- eller feriebilleder. Vælg nogle funky rammer, der skal vises i en klynge, og de vil bringe stylingen af ​​ethvert værelse op et par indsnit. {Fundet på pinterest}.

3. Familiebilleder.

MoreINSPIRATION
  • 7 måder at oprette og vise en fotokollage på
  • 5 måder at dekorere med collager
  • Fotokollager uden rammer: Idéer og inspiration

En smuk og eklektisk måde at vise dine familiebilleder på er at bruge collage-metoden. Lav et kunststykke med alle dine yndlingsbilleder, og du har en mur til at prale om. {Fundet på photobucket}.

4. Doilies.

Opdater dine doilies og lav noget rigtig lyst. Dette er en fantastisk måde at fremvise og vise på disse småting, uden at have den "gamle" appel eller stigma knyttet til dem. {Found on joyeverafter}.

5. Blomster.

Kollager behøver ikke at være op på en mur, men de kan også sidde på bordet. Brug en række blomster og vaser til at lave et collage midtpunkt. Det er smukt, lækkert og godt til en middagsselskab eller brudebruser! {Found on martha}.

6. Optag albummer.

Lytte til mange gamle tidsposter på det seneste? Tag disse album covers og opbygge en savvy hovedbrættet collage til dit soveværelse eller stue. Det vil være en fantastisk samtale og en meget smart måde at vise din musiksamling. {Billede fra bhg}.

7. Glasflasker.

Vintage eller country-flavored, ved hjælp af en collage af glasflasker i køkkenet, på bordet eller på vindueskarmen er sådan en feminin måde at spille op på, hvad du skulle sætte i skraldespanden. Du kan endda gerne tilføje en blomst eller to i løbet af foråret til flere af flaskerne {{found on apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar