7 nemme ideer til genbrug af tomme flasker

Når du køber noget i en glasflaske og tøm indholdet, bliver den tomme flaske ubrugelig. Men det er ikke helt sandt, da der er mange ting, du kan bruge flasker til. En idé ville være at gøre dem til en dejlig udsmykning til dit hjem. Det er noget, du kan gøre uden stor indsats, og det kræver ikke meget tid. Vi har udarbejdet 7 sådanne projekter for dig at analysere og vælge imellem.

Et meget simpelt projekt er at omdanne en tom glasflaske til en vase. Det er et godt eksempel, der viser os, at selv noget så simpelt som at anvende noget washi tape til en flaske kan resultere i en temmelig stilfuld dekoration. Som du måske har gættet, er alt, hvad du behøver for dette projekt, en tom flaske og nogle washi tape, der er foretrukne i forskellige farver. Begynd med at tape rundt på basen og så simpelthen arbejde dig op. Du kan oprette dit eget design. {Found on sweetpaul}.

Hvis du har flere tomme flasker af forskellige former og størrelser, kan du gøre dem til dekorative potionflasker. Du har brug for flere flasker, sort mattspraymaling, en papirsække, en tepose og nogle vinkurve. Skru først kappen, plastikringerne og etiketterne af og vask flaskerne grundigt. Sprøjt derefter flaskerne med flere lag maling. Derefter skæres siderne af papirsækken og krymper stykket papir i en bold. Sug det i en kop varmt vand sammen med teposen i et par minutter, spred det fladt og lad det tørre. Riv det i etiketter og anbring dem på flaskerne. Don glemmer ikke at skrive på dem først. {Found on instructables}.

MoreINSPIRATION
  • Nye og geniale måder at genoprette tomme flasker på
  • Tomme glasflasker udfyldes som smukke bryllupscentre
  • 10 glasflasker, der blev vaser og elskede det

Her er et andet meget simpelt projekt med tomme glasflasker. Denne kræver også meget få materialer, og det kan gøres ret hurtigt. Alt du skal gøre er at vaske flaskerne, lad dem tørre og derefter begynde at pakke garn på dem, der starter fra bunden. Fiksér først garnet med en lille lim, og læg derefter lim på flasken lidt efter lidt, og arbejd dig op til toppen.

Dette projekt er bedre egnet til gennemsigtig glasflaske, men farvede kan også bruges. Tanken er at bruge tape til at skabe et mønster. De områder, der er dækket med tape, forbliver klare og gennemsigtige. Når du har anbragt båndet, skal du blot male flasken. Når du har fjernet båndet, bliver mønsteret synligt.

En anden ide ville være at bruge blødmaling til at tegne et billede eller at skabe et mønster på flasken. Derefter måles flasken, og billedet vil se ud som det er en del af glasset. Til toppen af ​​flasken kan du bruge varmt lim og garn til at skabe et flot og enkelt ornament. Hvis du vil, kan du bruge den samme teknik til enhver anden del af flasken. {Fundet på asmithofalltrades}.

Hvis du føler dig ekstra talentfulde og slim, kan du også tegne mønstre på dine malede flasker. Du skal bare bruge en permanent sort markør. Du kan bruge geometriske mønstre, eller du kan tegne blomster og alle andre ting. Du kan endda bede dine børn om at tegne noget for dig og lade dem være en del af dit projekt.

Vores sidste projekt kan være det enkleste af alle. Du behøver bare flere flasker, foretrækkes i forskellige former og størrelser og tavle maling. Vask først og tør flaskerne og fjern etiketterne. Påfør derefter to lag tavle spraymaling til dine flasker. Derefter kan du tegne eller skrive på dem alle slags ting. Det er både simpelt og sjovt. {Fundet på maryjanesandgaloshes}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar