7 nemme tips til underholdning i dit hjem

Vi bruger så meget tid på at kurere og gøre vores rum lige, ikke sandt? Og alligevel, hvis du er som mig, er du ikke underholdende næsten nok. Med feriesæsonen i fuld gang er det på tide at vise dit rum, nyd venner med venner og ikke blive forfanget i detaljerne.

Feriesæsonen er kendt som årets mest vidunderlige tid, men det kan også gøre dig nervøs for at kaste en afslappet samling af venner - det er let at føle, som om der er ekstra pres for at få alt lige rigtigt. At alles skemaer er for dyrebare til en samling, der er mindre end spektakulær.

For helligdage og alle dage er dette ikke tilfældet. De bedste sammenkomster er de med gode venner og glade spiritus (både drikkevarer og følelser). Så få en dato på kalenderen, vælg en simpel menu, og gør dig klar til en aften af ​​sjov med venner.

Her er et par tips til underholdende i dit hjem.

Billede: Blyant

1. Skal ikke skrues ned ved rengøring

Tanken om at rengøre alene kan være nok til at slukke din festplanlægning. Heldigvis behøver et rent hjem ikke at betyde at bruge timer på at skrubbe dine gulve. Sådan gør vi: Tør ned overfladerne, som folk vil se og bruge, som bordplader. Støv noget på øjenhøjde - tænk manteller og bogreoler. Og slippe af med spindelvæv i hjørnerne eller støvkaninerne på gulvet.

Det ene sted du vil bruge lidt tid på at få din ren på er i badeværelset. Gæster er mere tilbøjelige til at lægge mærke til detaljer (som snavs!), Når de er alene i et rum. Og kom nu, du ved, at dit badeværelse kan bruge det alligevel.

2. Sluk lysene og op musikken.

God stemning er altid vigtig, og så let at få ret denne årstid, da det allerede er mørkt længe før aftenmøder. Når det kommer til belysning af din fest, skal du vælge alt andet end overliggende lyskilder - bord- og gulvlamper, snorlys og stearinlys er perfekte til dette. Det vil føle sig mere afslappende for gæsterne, og skjule den rengøring, der blev sprunget over.

Hvad angår musik, skal du vælge en station uden for din yndlingsmusik-streamingtjeneste og lade det spille DJ hele natten. Begynd med musikken med et behageligt volumen, og fortsæt med at slå det ned og lad det fungere som baggrund, da flere gæster kommer op. Gør det modsatte, og du er i fare for at gæsterne råber over melodierne.

3. Vær med glæde

Gæsterne kan ikke alle kende hinanden, men alle (formodentlig) kender dig. Når det bliver sagt, ved at forblive positiv og afslappet hele aftenen, er dine gæster forpligtet til at gengælde de gode vibes.

Start med at hælde dig en drink, før nogen andre ankommer - velkommen gæsterne ind i dit hjem med et smil og drikke i hånden får dem til at føle sig godt tilpas med det samme. Spørg, hvordan de er, og sørg for deres frakker og tasker til dem. Hvis der er andre mennesker til stede, skal du sørge for at introducere dem, før du tager dig af andre opgaver.

Den største opgave er selvfølgelig at holde dig kølig, mens du forbereder mad. Vælg noget simpelt for at undgå at skramme eller vise nogen frustration med maden. Selvom du er lidt bekymret, er kyllingen tør, send ikke dine frygt og fejl i menuen til andre - det er sandsynligt, at de ikke vil bemærke alligevel.

4. Lad ikke appetitvækkerne skræmme

Hvornår blev det normalt for hors d'oeuvres at være fancy? Dette er ikke høj te, så brænd dig ikke ud ved at skære skorpen af ​​temørker eller lave flere forskellige arbejdskrævende appetitvækkere på enderne af tandstikker. Gem den energi til hovedret.

Personligt elsker vi at vælge en smuk spredning af ost. Vælge 3-4 sorter (eller få nogen på din lokale ost-tæller hjælpe dig), tilsæt i et helbredt kød, en skål med oliven og nogle kiks. I stedet for en fancy ostbræt fungerer et rent træ skærebræt fint.

Når du har det, ser det godt ud, ryd det lidt op. Ingen kan lide at være den første til at grave ind i en smuk spredning, så tag en bid af det hele før nogen kommer!

5. Brug stedkort

Stedkort gør alt til at føle sig lidt mere avanceret, ikke? Og også holde folk fra at gøre det akavede, "hvor skal vi sidde dans" - Lad dansen komme senere.

Lav et par enkle stedkort med en kalligrafi pen og nogle teltfoldede cardstock for at tilføje lidt ekstra glamour til dit bord.

6. Tid måltidet rigtigt

Du vil ikke have gæster til at føle, at de skal sidde ved bordet, når de kommer derhen. Du vil heller ikke have, at de skal stå rundt for længe før hovedretten er klar.

Vi siger, at vi har ca. 45 minutter til en time fra "starttid" til når måltidet serveres. Det giver masser af tid til appetitvækkere, introduktioner og din ven, som altid er sent - uden at have så meget tid at folk begynder at tjekke deres ure.

7. Forbered køkkenet for efterdybningen

Der er ingen vej rundt om det - du kan bare ikke holde dit køkken mousserende rent hele natten. Og det er okay! Efter alt er et rodet køkken med fedtede pander og brugte plader sikkert et tegn på en vidunderlig tid. Men der er måder, du kan gøre din rengøringsproces lidt lettere på dig selv.

Først og fremmest skal du rydde op, før du kommer i gang.Ryd mail og andre ikke-væsentlige ud af bordpladen, hvilket gør det nemmere at have plads hele natten og tørre op i slutningen af ​​det.

Mest af alt skal du sørge for, at opvaskemaskinen er ren. På den måde er den klar til at blive lastet, når gæsterne siger deres farvel. Mens du er ved det, skal du også fjerne vaskemaskinen og tørretumbleren. I slutningen af ​​aftenen samles alle sengetøj og kaste i.

Mest af alt stress ikke om rengøringen. Nyd dig selv, og føl dig ikke noget ved blot at kaste opvasken i varmt, sæbevand natten over og gå lige i seng.


Hvad er dine bedste underholdende tips? Kaster du nogen feriefester i denne sæson? Vi vil gerne høre fra dig, så nå ud til os i kommentarerne nedenfor eller over på vores sociale medie sider!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar