7 nemme måder at bruge bænke i huset

Bænke er mere nyttige inde i huset end du måske tror. De giver ekstra plads til gæster og et strejf af unikhed til et enklere rum. Ikke kun kan du finde bænke i alle størrelser, former og farver, men du kan også finde masser til en relativt billig pris (eller endda sparsommelig). Tjek alle disse sjove, inspirerende måder at bruge træbænke rundt på dit hjem.

1. Ved indgangen til hoveddøren.

Ved hjælp af en sød, malerisk og sød lille træbænk ved din indgang til hoveddøren er et stort indbydende stykke. Det er varmt og stilfuldt på samme tid. Tilføj nogle friske blomster eller grønne for virkelig at bringe døren til liv.

2. I foyer.

En anden måde at byde dine gæster på, find et sted for en behagelig, lille bænk i din foyer. Det tilføjer en lille personlighed og er et godt sted at sætte dig ned og tag dine sko væk, så det er også funktionelt! Du kan endda bruge under bænken som et sted at gemme sko og holde dem ude af syne.

3. Under et karnap.

Lav en lille læsningskrog eller et hyggeligt sted at nippe til din kaffe og se børnene lege ude om morgenen. Nestle en polstret bænk under dit karnappvindue og sørg for at tilføje mange puder og tæpper for at holde det behageligt!

MoreINSPIRATION
  • "Plasma" Dekorative Læderbænke
  • 5 måder at dekorere dit vindue på
  • 5 forskellige måder at bruge trunks rundt om i huset

4. Ved foden af ​​sengen.

Et andet godt sted at sætte sig ned og sætte på dine sko, pakke dine tasker til ferie eller tilføje lidt charme til dit soveværelse er ved foden af ​​sengen. Find noget med lidt mere stil og mode til soveværelset, men sørg for at det passer til din vision for værelset også.

5. i spisestuen

Dette er min foretrukne måde at bruge en bænk på! Placer en funky bænk på siden af ​​din spisebord i stedet for stole. Det tilføjer noget sjovt, personlighed og overraskelse til et normalt ensartet område.

6. Ved skrivebordet på kontoret.

Har du et møde derhjemme? Eller har du en ven for lidt kaffe? Placer en quirky bænk foran eller ved siden af ​​dit skrivebord, så du kan chatte og få lidt arbejde også!

7. I stuen.

Alle har brug for ekstra plads, især når hele familien er forbi. Men hvorfor ikke gøre noget sjovt !? Tilføjelse af en bænk til området sprucing ting op på en lettere måde end at tilføje en ekstra sofa eller loveseat.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar