7 billige måder at dekorere din lejlighed (eller sovesal på)

Uanset om du lejer en overdrevet lejlighed i byen eller din friske ude af gymnasiet, forsøger at beslutte, hvordan du vil have dit kollegieværelse til at se, har ikke alle penge til at dekorere deres rum. Heldigvis er der masser af billige muligheder at prøve, når du vil have dit rum til at føle sig som et hjem, selv om det kun er et rum med en plads, der lugter lidt for meget som byen. Tag et kig på nogle af disse gode måder at sprænge dit hjem og få det i stilfuld form uden at gå over budgettet.

1. Brug postkort som din vægkonst.

Postkort koster omkring 50 cent eller mindre på flere steder. I stedet for at bruge en arm og et ben på dyrt kunst, skal du placere nogle af dine yndlings postkort (og kunstneriske lykønskningskort) inde i en matet ramme for at give dig selv billige, hurtige sofistikerede væggen.

2. Brug blinklys til ekstra belysning.

En lille kasse med julelys brød aldrig banken. Brug en lille streng til at klæde soveværelset eller endda spisestuen. Det tilføjer ekstra whimsy og romantik ... og ser lidt dyrere ud end det faktisk er.

3. Brug en gammel t-shirt til at lave en ny pude.

Tilføj din egen personlighed og fluff til et værelse ved at tage en gammel t-shirt og gøre den til en ekstra pude. Alt hvad du behøver, er en lille listighed og at følge denne DIY.

MoreINSPIRATION
  • 6 måder at dekorere med Mason krukker
  • Enkle måder at dekorere med blå-tonede Mason krukker
  • 7 måder at dekorere med twinkle lys året rundt

4. Brug mason krukker til opbevaring og organisation.

Mason krukker er relativt billige. Du kan endda købe kasser fuld til en fantastisk pris. Der er en overflod af ideer til DIYing, men jeg elsker absolut at bruge dem til at organisere og gemme alle de små ting, der skaber rod.

5. Brug loppemarkeder som din ville nogen butik.

Lopper markeder er en fantastisk måde at få gode stykker til gode priser. Vær ikke bange for at finde møbler, kunstværker eller andre ting, du kan dekorere og indrette med på et loppemarked eller garage salg; især hvis du vil have den eklektiske stemning til dit rum!

6. Brug tomme parfumeflasker som vaser.

Med kun en frisk blomst eller to, kunne et hjørne af din kollegieværelse eller lejlighed se helt anderledes ud. I stedet for at købe en vase. Brug en af ​​dine tomme parfumeflasker i stedet!

7. Brug vindueskarme for at vise små smag.

Uanset om det er billeder, en samling lilla børster eller en flok nuttede elefant statuer; Brug en vindueskarme til at vise din lille og smukke samling er en god idé. Især hvis du ikke ønsker at investere i nogle gardiner, vil naturlyset skinne ned på dine små nøgleknopper for at give et design appel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar