7 Simple enkelt forfængelighed design ideer

Badeværelse forfængelighed er meget praktisk og funktionel, da de giver dig mulighed for at have både en vask og ekstra lagerplads omkring det, og det rum, de besætter, forstyrrer ikke dine andre behov. Enkle forfængelighed er særlig nyttige på grund af deres dimensioner og evne til at integrere i både små og store rum. Vi lavede et udvalg af enkelt forfængelighed med forskellige stilarter, og vi håber du vil nyde det.

1. europæisk inspireret forfængelighed

Dette er en smuk enkelt forfængelighed med et synligt europæisk inspireret design. Det er lille og simpelt og har et vejret udseende. Den er lavet af træ og har tendens til at ligne et antik stykke. Det har et vægmonteret vandhane, som sparer plads og giver mere opbevaringsareal til andre elementer. Vandhanen og rørene kan også flyttes på andre mønstre, men du skal højst sandsynligt have professionel hjælp samt en skræddersyet forfængelighed.

2. Kvindelig forfængelighed.

Dette er en glamourøs forfængelighed med en stærk feminin appel. Den har blød og lys farve og teksturer, og den indeholder en slank marmor bordplade med to rustfrit stål ben til støtte. Denne forfængelighed har ingen lagerplads. I stedet har badeværelset indbyggede funktioner, der kompenserer for det. Dette er et godt alternativ til dem, der ønsker en enkel, ren og stilfuld indretning med en mere rummelig bordplade.

3. Eklektisk design.

Nogle gange tiltrækker modsætninger til trods for de synlige forskelle. For eksempel kombinerer denne forfængelighed gamle og nye elementer på en smuk måde, og resultatet er et eklektisk, men smukt design. Dette er en klassisk forfængelighed med moderne bekvemmeligheder. Den har mørkt træflet og er placeret imod en keramisk flise backsplash med kontrasterende jordfarver og det er et meget smukt sætningsstykke.

MoreINSPIRATION
  • Great Double Sink Forfængelighed Idéer For Delt Badeværelser
  • Smukke Badeværelse Forfængelighed fra Etrusca
  • Double Sink Vanity Designs, der gør deling sjov og nem

4. Åben forfængelighed.

Åben forfængelighed er smuk, fordi de giver dig mulighed for at tilføje nyttigt lagerplads samtidig med at du opretholder det luftige look du har skabt. Denne forfængelighed har en åben hylde med skuffer gemt under det. På denne måde har du et åbent område til kurve, håndklæder mv. Og lukkede skuffer til mere intime genstande eller til mindre genstande der ville være sikrere der.

5. Glamourøse vintage forfængelighed.

Designet af denne forfængelighed er vintage og ret simpelt. Imidlertid gør overfladerne og teksturerne af overfladerne det glitrende. Det er en glamourøs forfængelighed, der oprindeligt var et spejlfelt bryst. Det har også vintage-stil inventar og suppleres af et dramatisk spejl, der matcher det smukt. Det har både små og store opbevaringsrum indeni og en minimalistisk sort bordplade til kontrast.

6. Industriel stil forfængelighed.

Industrielle badeværelser er også charmerende, selvom de præsenterer mindre dekorative detaljer og har tendens til at virke koldt og løsrevet. Denne forfængelighed har rene linjer, og den har en holdbar og stærk struktur med tidløse finish. Den rustfri stålbase har åben opbevaring. Den runde vask er suppleret af et vægmonteret vandhane, der giver det en moderne appel.

7. Lille og delikat forfængelighed.

Dette er en særlig charmerende forfængelighed, der har en minimalistisk struktur med subtile og delikate detaljer. Det er et one-of-a-kind stykke lavet af en kombination af bjærgede og nye materialer. Den har en glasmosaikflise og et glasbeholdere, der matcher spejlet. Nederste område har en åben hylde, ideel til håndklæder, badeværelsetilbehør, men også dekorative elementer. {Billeder fra bhg}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar