7 fantastiske pool huse

Det er sommertid, og det går ofte hånd i hånd med lidt pool tid. Selvfølgelig har nogle meget heldige husejere puljer lige i deres baggårde og fantastiske poolhuse, der går med dem. Poolhuse er så populære, fordi de rent faktisk kan fordoble som gæsteværelser i mange situationer og er ideelle til festplanlægning eller et sted for dine børn at tilbringe deres tid i de varme måneder. Hvis du tænker på at bygge et poolhus, skal du ikke se mere end design inspirationen nedenfor. Vi tror, ​​at du vil nyde det brede udvalg af stilarter og overfladebehandlinger, som disse rum har.

Denne fantastiske pool hus er en moderne hjem entusiastiske drøm. Indkapslet af glas kan beboere nyde udsigten til poolen mens du slapper af i klimaanlægget indeni. Udstyret med glasdøre kan dette poolhus faktisk omdannes til et indendørs / udendørs rum. Jeg elsker også, hvordan arkitekten ikke var begrænset af det skrånende græsplæne; de skabte et stort dæk alligevel, der flyder over græsset. Designet af Steinbomer Bramwell.

En helt anden stil fra de andre boliger fremhævede, ville dette poolhus klassificeres som georgisk stil. Designet kunne dog tilpasses, så det passer til mange forskellige typer poolhuse. Et lille værelse på begge sider, man kunne holde en kombination af badeværelse / bruser, mens den anden kunne holde et lille tekøkken eller en sovesofa. Et patio bord imellem gør det nemt at få fat i mad eller have en buffet. {Fundet på Eric Stengel Architecture}.

MoreINSPIRATION
  • Bedøvelse glashuse med betagende udsigt
  • Bedøvelse pool hus afspejler det elegante design af sin hovedbolig
  • Glashuse fra hele verden

Denne A-ramme pool hus lader i tonsvis af lys og har en fantastisk hems for gæster af ejerne at bo. Store skydedøre giver adgang til poolen en leg, og store vinduer giver en smuk mængde naturligt lys. Moderne møbler og stengulve er perfekte til våde fødder, og en vandfunktion, der stikker ud fra poolhuset, forbinder det med omgivelserne. Ejendommen af ​​Randall Mars.

Nogle gange er enkelhed alt hvad du behøver. Denne smukke pool har ikke en stor mængde landskabspleje eller fluff. Plush hvide puder pryder solid teak havemøbler. Et unikt designet poolhus har fantastisk belysning, enkle møbler og et smukt køkken. Designet af Ike Kligerman Barkley.

Hvad med en pool hus og bibliotek sammen i en? Dette elegante værelse er fyldt med møbler fra midten af ​​århundrede og kølige teksturerede vægge. Store vinduer ser ud på en smal pool og asymmetriske patio sten. I sidste ende er det et dejligt udseende med en stor rustikke, men chic føler. Designet af FKA.

Som det fremgår af disse fem fantastiske poolhuse, er der så mange måder, du kan nærme sig med at designe og opbygge, når det kommer til stil. Du kan gå traditionelt, ultra moderne eller endda et sted imellem. Du behøver ikke en stor mængde luksuriøse materialer. Det er en pool hus trods alt, der vil blive udnyttet forhåbentlig af mange, mange af din familie og venner. Så hvis du beslutter dig for at investere overalt, investere i dine gulve og holdbare møbler som teak, der kan vare mere end et årti. Uanset hvad du har valgt, håber du, du er uendelig inspireret og får glæde af en persons poolhus i sommer, om det er hos din vens hjem eller din!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar