7 tips: Valg af perfekt lys til dit hjem

Belysning i dit hjem er et af de ting, du ikke altid bemærker, når det har en god tilstedeværelse og følelse, når du er i rummet. Selvom belysningen er dårlig, og du forsøger at udføre en opgave, eller hvis du føler det modsatte af, hvordan du vil føle dig i rummet, bemærker du det straks. Belysning er til stemning, æstetik, opgaver og bedre i dit hjem. Tænk på dit hjem, og hvis det har alle de belysningskvaliteter, du gerne vil have. Hvis dit svar er nej, her er nogle tips om, hvordan du vælger den perfekte belysning til dig og din familie.

  • Bestem, hvad dine belysningsmål er: Direkte eller opgavelys er fokuseret i det rum, du forsøger at arbejde. Omgivende eller indirekte belysning bruges til atmosfære og til samlet belysning af et rum. Når du er valgt, kan du begynde at vælge lysindstillinger. Hvert værelse i dit hjem skal have et humør, du vil indstille, samt en funktion, du vil have din belysning til at tjene.

  • Giv belysning til sikkerhed og sikkerhed på ydersiden af ​​dit hjem: Gangstier, fortove, omkreds af dit hus og frontindgangen bør tændes med omgivende belysning. For svag belysning på ydersiden er et velkomstskilt til indtrengere. Mens for lyst af ydre belysning er dyrt og forstyrrende for naboer. Overvej installation af overspændingslys på ydersiden af ​​dit hjem, der er bevægelse aktiveret for yderligere at afskrække indtrengere. Følg æstetik og sikkerhedsbelysning i dit kvarter for yderligere retningslinjer for, hvad du skal implementere i dit eget hjem.
  • Brug indvendige væg sconces til indretning: udendørs belysning behøver ikke at være utilitaristisk. Wall sconces kan give vasker af lys mod ydersiden af ​​dit hjem for at skabe stemning om aftenen. Retningskonstanter, der peger opad eller nedad, kan fokusere på arkitektoniske elementer i dit hjem og gøre opmærksom på udvendige nicher og plantager omkring dit hjem.

  • Inden i dit hjem brug flere lyskilder til ét rum: For værelser som køkken, soveværelser og boligarealer kan flere lyskilder hjælpe dig med at opnå en række funktioner og aktiviteter i det rum. I køkkenet kan under bordlampe give stor opgavelys. Mens du er i stuen, skal du vælge en gulvlampe ved siden af ​​en sofa eller en favorit læserstol. På badeværelset bør belysningen ved spejlet være fri for skygger og strålende lys.

  • For højt til loftet og moderne indretning brug fordybning: "Kan" lysarmaturer, såkaldte på grund af det metalindskårne "dåse", der er indsat i loftet og lysarmaturen passer indvendigt. Disse armaturer er subtile og kan være retningsbestemt og kan tilsluttes til lysdæmpere for at give en række lys fra subtilt dim til fuld lysstyrke for at belyse et helt rum.
  • I børnehaver og børneværelser skal du huske natbelysning: Tænk på belysningen, når børn sover, når de planlægger lyskrav. Natlys kan hjælpe små børn med at være bange, men kan også hjælpe forældre navigere gennem mørke rum. For planteskoler overveje en svag væg sconce, eller bordlampe, der kan bruges til at ændre bleer, eller rocking spædbørn til at sove.

  • I formelle levende og spisestue områder, forskning lysekroner klogt: I rum, hvor en formeløs lysekrone betragtes, skal du vælge en, der ikke daterer dit rum. Ofte købes tidens lysekroner uden at tænke på rummet og den indretning, der omgiver det. Lysekroner kommer i meget enkle designs, der omfatter faux stearinlys, små pærer eller et par lys til udsmykkede og dyre krystal sorter. Hvilken indretning du vælger, måler rummet, og lofthøjden, før du bestiller for at sikre, at der er nok plads til hovedet, kommer til rådighed under den hængende lysekrone.

Vær ikke bange for, når du vælger belysning til dit hjem, det kan hjælpe din stemning og stemning i rummet. Hvis du har brug for belysning, får ideer inspiration fra belysningsbutikker, kataloger og onlineindretning og modeblogger / blade. Ligesom din rums farve bør belysningen forbedre dit rum og føle det varmt og indbydende!

Freshome læser, hvordan vælger du belysning til dit hjem? Har du nogle forslag til valg af inventar i visse værelser? Vi vil gerne høre fra dig!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar