7 måder at dekorere med twinkle lys året rundt

Har du brug for lidt gnistre for at gøre din dag lysere? Hvorfor ikke prøve at dekorere med blinkende lys i huset, hele året rundt. Selvom juletiden ikke er i nogle få måneder eller det er langt forbi, kan blinklys bruges til at føje et blink af glans, lidt kvindelighed og selvfølgelig lys til enhver krog eller cranny beslutter du at hænge dem. Tag et kig på alle disse ideer og se om du har modet til at dekorere huset med nogle twinkling, dinglende, sød lille lys !!

1. Lav en baldakin over sengen.

Canopies over din seng tilføje romantik, whimsy og en masse overraskelse. Opret noget magisk ved at bruge glimrende lys alene eller med nogle draperignende stoffer. Det vil være afslappende, dejligt at læse dig selv at sove ved og et unikt tryk på dit personlige rum. Og husk, det behøver ikke at være december til at få dem til at hænge rundt!

2. Brug dem som ekstra belysning.

I filmrummet, kælderen eller loftet, prøv at bruge smukke blinklys som ekstra lynnedslag. Ja, de er søde, men de er også ret funktionelle. Klæd de dræbte rum med et strejf af stil, der er alsidigt nok til at gøre en forskel i disse værelser.

3. Smykke dine bare banister.

MoreINSPIRATION
  • 7 billige måder at dekorere din lejlighed (eller sovesal på)
  • 5 Små dekorative måder at ringe i nytår
  • 5 Sparkly måder at dekorere til nytårsaften

Dekorer et rum, der normalt forbliver ubemærket ved blot at tilføje et sæt lys. Især hvis dit hjem er lidt mere moderne og rent, vil denne ide tilføje en pop inspiration og lys til et intetanende sted.

4. Tilslut smukke indretning.

Forbedre nogle af dine større, ekstra specielle hjemmetilbehør ved at tilføje en drapering af blinkende lys. Over store spejle langs et bord .... uanset hvad du gerne vil tilføje en ekstra smule oomph til!

5. gør dit eget skilt

Dette er perfekt til køkkenet eller håndværelset. DIY selv dit helt eget glødende tegn ved hjælp af glimt lys! Tegn dit navn, en sætning eller noget klogt for at tilføje noget personlighed til dit hjem.

6. Spruce op på terrassen.

Du kan altid tilføje nogle ekstra, smukke belysning til terrassen eller haveområdet. Har gæster til middag om aftenen og drej disse babyer på. Rummet bliver tændt og ganske drømmende også.

7. Romantisk badeværelserne.

Dette er perfekt, hvis du tilfældigvis har et karbad. Draper nogle lækker blinkende lys langs loftet for en dejlig afslappende følelse. Boble bad nogen ?!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar