7 måder at vise dine smykker på: Del 1

Viser dine smykker er fantastisk til to store grunde: at organisere rodet og vise din samling. Hvis du har en større kollektion, kan du blive nødt til at blive lidt snedigere eller kun vise dit bedste, men hvis du har en lille / medium kollektion, og du vil blive kreativ og gør det selv en smule .... vær så snill, det er en interessant, sjov og ryddelig måde at holde kaoset til et minimum. Find dine halskæder og ringe hurtigere, har noget stilfokuseret på dit mest stilfulde tilbehør og ryd dig op! Brug en af ​​disse måder at vise dine smykker på i dag.

1. Genbrugsflasker.

Har du mange armbånd og armbånd? Prøv at genbruge nogle glasflasker og bruge dem til at gemme og vise dem! Placer dem i en kasse for at hænge dem på en væg eller holde dem oven på din kommode. Det er en funkier måde at holde dine armbånd lige.

2. Træ tøjbøjler.

Tilføj nogle kroge og hæng alt sammen! Du vil holde alt organiseret, let at finde, rydde og tilsæt lidt rustikke trævibber til rummet.

3. Kæmpe DIY korkbræt.

En masse rammer (eller en gammel vinduesramme) og flere firkantede korkplader senere kan du lave dette! Brug push pins til at hænge smykker op og Voila! Det er en smuk måde at vise frem dit mest sparkly tilbehør.

4. En ramme, et stof.

MoreINSPIRATION
  • 5 måder at vise mode og tilbehør i dit hjem
  • Charmerende og nem DIY Smykker Wall Display
  • Sådan rammer du dine smykker og gør det til vægdekoration

Der er også mulighed for at skabe smukke væggen også. Brug stof og en udførlig ramme til at gøre noget specielt til din væg og dine smykker.

5. En ramme og et stykke snor.

Glem stoffet eller korken, prøv kyllingetråd eller bånd. Læn det på et skrivebord op mod en væg eller hæng det op som et kunstværk. Det er lidt mere eklektisk og mindre moderne end ovenstående mulighed.

6. Ja, en ostrist.

Dette er vintage eklekticisme på sit bedste. Brug en ostgitter (mal det og tilføj ben eller et bånd, hvis du vil) for at vise dine halskæder! Placer det oven på en kjole, kommode eller armoire at vise frem!

7. Teacups!

En lille landsmag, en smule vintage og en masse girlish charme, teacup er den bedste lille måde at vise nogle af dine sødeste stykker på. Det klæder dine borde eller skuffer op og giver dig mulighed for at holde dine ringe og små øreringe i syne.

Billedkilder: 1, og hvile fra pinterest.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar