7 måder at "kirkegård" dit hjem til Halloween

Halloween er intet uden et sjovt tema for at hjælpe med at dekorere rundt. Hvad er min forlovede favorit? Spøgelser! Hvilket får mig til at tænke på kirkegårde ... og hvor sjovt at lave et "kirkegård" hus og værftet for alle de små trick-or-treaters at udforske og dine gæster at nyde. Desuden, hvem tror ikke kirkegården er lidt uhyggelig? Især efter aften! Tjek disse sjove fund og lav et lille kirkegårdshemmelighed i dit hjem i Halloween!

1. Tombstones over hele gården.

Hvad er et kirkegård uden at nogle gravsten stænkede? Du kan købe disse stort set hvor som helst de sælger sæsonmæssige dekorationer, eller du kan endda lave din egen med nogle Styrofoam og maling! Spred dem rundt i gården for at skabe en uhyggelig "scene!"

2. Ghosts er inviteret.

Hvad er vi bange for at se i kirkegården? Ghosts, selvfølgelig! Tatters og makulere nogle gamle hvide lagner eller ostekloth og skabe uhyggelige spøgelser for at byde dine natlige besøgende velkommen. Dette er super nemt at og børnene vil også elske det!

3. Lyst græskarstier.

Hvad er Halloween uden et græskar eller to? For virkelig at skabe en uhyggelig atmosfære, og at "belysning vejen gennem kirkegården" føler, prøv at tilføje teelys til indersiden af ​​dine udskårne græskar. De vil hjælpe besøgende med at finde deres vej og tilføje en bestemt Halloween-y-etos.

MoreINSPIRATION
  • 8 måder at mumificere dit hjem til Halloween
  • 10 Ekstravagante måder at dekorere til Halloween
  • Dekorere til et ikke så skræmmende halloween

4. Tilføj ægte lanterne.

Hvis du virkelig ønsker at gå alt ud, tilføj ægte lanterne til hver gravsten. De vil give lys, så folk kan læse, hvem hver af de "tabte sjæle" er og tilføje nogle uhyggelige vibes.

5. Dangling Webs.

Brug også cheesecloth eller revet ark inde i huset. Cover døråbninger og hånd dem fra loftet for at give det hjemsøgte gamle, "blevet her for år" skræmmende føler.

6. Bloddråber.

En anden måde at tilføje mere spook til kirkegården tema, lange stearinlys stearinlys (den slags, der bliver rød, når den smelter ville være ideel) oplyst omkring huset. Men husk, vi går for uhyggelige og ikke romantiske!

7. Er det et spøgelse indeni?

De siger, at alle ånder kommer ud på Halloween. Så hvis din dressing dit hjem for at være mere som en kirkegård forvente for nogle ekstra besøgende. Brug denne DIY til at skabe denne fantastiske silhuet til trapper, vægge eller noget andet intetanende hjørne af huset. Det er lidt uhyggeligt ved første øjekast, dine virkelige besøgende vil se over deres skulder hele natten! {Pics from martha}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar