7 måder at have det sjovt med knapper!

Det er et simpelt stykke. Det er en subtil stilstil. Det er en nem måde at indånde livet på i et lille intetanende rum. Hvad spørger du om? De kommer i en række farver, former og størrelser. Og du bruger dem hver eneste dag til flere forskellige ting og på flere forskellige måder. Det er selvfølgelig en knap! Og o det sjove du kan have med knapper!

1. Skrivebord.

Spruce op dine skriveborde med lidt ekstra pizazz. Vælg nogle knapper, der forbedrer stilen og skaber dit eget personlige præg på stykket! Og så er alt hvad du skal gøre, skifte dem ud med de normale, der kan med skrivebordet! Det er en nem måde at bringe farve og overraske til din egen lille krog.

2. Tøjvaskeskabe.

Selvom det måske er dit mindst yndlingsrum i huset, kan du stadig forsøge at lyse op lidt. Bortset fra at holde dit tøjvask pænt, organiseret og malet i din yndlingsfarve, kan du også tilføje disse små juveler til rummet. Det er en nem løsning til et drabområde!

3. Skab Skuffer.

Uanset om du holder brystet i skabet eller ved sengetøjet, kan du nemt tage nogle unikke drejninger med knapene. Jazz op denne funktionelle møbeldel med et perfekt valg eller en række forskellige plukker! Stol på os, selvom du bestemmer dig for seks forskellige originale knapper, vil det se sensationelt ud!

4. Køkkenskabe.

MoreINSPIRATION
  • Vintage dørhåndtag og hvordan man giver dem et nyt formål
  • Hangin 'Up The Potter: Sjov og Funktionelt
  • 5 måder at dekorere dine closet døre

Selv dit køkken kan pryder disse små sødtæpper. Igen er de nemme at installere (så længe du finder de rigtige til rummet), og du vil have en god tid til at vælge de rigtige. Sørg for at finde noget der inspirerer dig! Dit spisekammer vil takke for det senere.

5. Wall Collages.

Knapper behøver ikke at gå på døre eller skuffer. Du kan også gøre dig selv noget at hænge på væggen! Uanset om det er kunstnerisk eller funktionelt, som en halskædeholder .... de er ganske charmerende, når de hænges på de rigtige måder!

6. Badeværelser.

Uanset om det er at tilpasse et skab til hver person eller til at hænge håndklæderne op som dine halskæder, kan du bruge sjove knapper til forskellige ideer på badeværelset! Brug noget badeværelse-esque som stykker koral, snegle og lyse farver eller bare brug en kombination af alt hvad du elsker.

7. Soveværelse døre.

Lav en erklæring hver gang du går gennem døren. Find noget stort, fed og med en masse personlighed og skifte det ud med sletten, kedelig dørknap, rummet kom med! Så længe skinnende guld eller blid brun, siger hej til stil!

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar