7 måder at opdatere dine sektions sofaer

Seksofaer er en fantastisk måde at bringe gæster og familier sammen. De skaber et alt-i-et-sædearrangement, der skiller sig ud som et centralt rum i et rum, samtidig med at rummet gør det hyggeligt og hjemligt. De er gode til familie filmaftener, middagsselskaber og bare at lægge ud, slappe af og slappe af på dine dage uden for arbejde. Og du kan finde nogle der er seriøst ... .. super comfy!

Et af de vigtigste tips, når du beslutter dig for at bruge en sektionssofa eller hvis du har haft en i årevis og har brug for et opdateret look, er placering og arrangement. Da dette møbel er så stort, er placeringen afgørende for rummets design og overordnede udseende. Efter det er arrangeret i det rigtige område handler det kun om indretning og de omkringliggende elementer som puder, kaste tæpper, bord og ottomaner.

Tag et kig på nogle af disse hurtige tips til at give din sektionssofa en opdatering!

# 1. Adskil sektionerne.

Så mange gange holder vi vores sectionals i samme U eller L-formede arrangement. Dette er en god mulighed, men hvis du ikke har den rigtige plads - at dele sofaen stykker kan være et godt alternativ til at få mere plads og udnytte rummet. {Billede fra webstedet}.

# 2. Mix og match.

Hvis du har to værelser prydet med sektions sofaer ... ..divide og erobre. Bland stykkerne fra to forskellige sofaer, og det er ikke kun behageligt og funktionelt, men tilføjer også en smule overraskelse til rummet. {Billede herfra}.

# 3. Kontrastfarver.

MoreINSPIRATION
  • Den elegante Bolton sektionssofa af Giuseppe Vigano
  • Den elegante Jackson sektionssofa
  • Moderne Seksofaer med et knæk for at se stilfuldt ud

Nogle gange er en sektionssofa så voluminøs og giver så meget rod ... det bringer ikke noget til rummets stil. Prøv at tilføje nogle dekorative kastepuder (eller endda tæpper), der er kontrasterende i farve og mønster, for at bringe nogle smag tilbage i rummet! {Billede herfra}.

# 4. Hold det i midten.

I stedet for at skubbe din sofa op mod en mur, prøv at arrangere det i midten af ​​rummet. Du vil blive overrasket over fleksibiliteten og mere plads, du vil bruge ved at holde det i midten af ​​rummet. {Billede herfra}.

# 5. Brug et sofabord til brændpunktet.

Find et sofabord for at komplimentere sofaen. Derefter arrangeres snittet rundt om det nye brændpunkt! Dette er en super nem opdatering, og du kan virkelig have det sjovt med hvilken bord du vælger at vælge. Du kan også gøre dette med en ny osmannisk eller fodstøtte! {Found on site}.

# 6. Brug et sjovt tæppe.

Centrer din sektion i retning af et iøjnefaldende tæppe. Det vil lyse op en neutral sofa og opleve rummet! {Found on site}.

# 7. Hold det neutralt og rent.

Hvis du allerede har meget farve på gang, tag det hele væk! Gå helt monokromatisk og slank. Det vil bringe en moderne kant og skabe en mere moderne følelse. {Billede fra websted}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar