72 Feet Samitaur Tower af Eric Owen Moss

Samitaur blev udgivet af Eric Owen Moss er et informationstårn i Culver City, Californien. Tårnet er faktisk en undtagelse i det område, der når 72 fod højt, når alle de andre bygninger er under 56 fod på grund af højdegrænsen. Det blev bygget i juni 2011 på en meget strategisk placering, der gør det muligt for besøgende at se det. Derudover giver togstationerne endnu flere besøgende, da de skal passere tårnet på vej til lokale virksomheder.

Tårnet viser kulturelt væsentligt indhold og lokal begivenhedsinformation sammen med kunst og grafiske præsentationer af alle slags, der kan ses af alle, der passerer, ved hjælp af en bil, tog eller til fods. Grundlæggende består tårnet i fem cirkulære stålringe placeret med et interval på 12 fod. Ringene er ca. 30 fod i diameter. Der er projektionsskærme på hver etage, som kan ses af alle, der går forbi. Indenfor giver ståldæk besøgende mulighed for at beundre udsigten og byen. Hvis du vil gå til toppen, er der en glaseret elevator i en lukket glasaksel samt en åben trappe.

MoreINSPIRATION
  • O-14 Tower i Dubai
  • Utroligt Clock Tower Hotel Room
  • The Acqua Livingstone ejerlejlighedstårn i Manila

Samitaur tårnet er et vigtigt vartegn i området og en stor kulturel reference. Det er en måde at uddanne folk på og forsvare den kulturelle baggrund. Det er også en moderne tilføjelse til omgivelserne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar