8 DIY Halloween kranse

Kranser er en måde at sige "Velkommen", selvom det er en uhyggelig. Det er på tide at begynde at tænke på, hvordan man kan dekorere dit hjem til den hurtigt nærliggende Halloween-sæson, og hvorfor ikke starte med en DIY krans til at pryder din hoveddør? Hils dine trick-or-treaters med noget specielt. Prøv og (eller alle) af disse unikke, lidt uhyggelige, cooky og yndige projekter!

1. The Black Bird Singing Wreath.

Det er lidt uhyggeligt, men stadig så simpelt og smukt. Denne nemme at gøre sort fuglkrans ville se godt ud på en lysfarget dør. Kransen er en god mulighed for alle, der har brug for et tonet Halloween-udseende eller nogen, der går efter noget lidt mere tema-y.

2. Den Girly Candy Corn Wreath.

Har du en pose godis majs og en limpistol på hånden? Dette er lettere end tærte at lave og sjovt at lave! Ligesom en juletid er gumdropkransen alt, hvad du behøver, at holde på sliket i et pænt og ryddeligt mønster. Tilføj en papirrosa til lidt smuk charme for at afslutte det.

3. Den skinnende kranekrone.

Følg denne nemme vejledning for at skabe noget bare en pink skør og en hel masse smuk! Selv Halloween-tiden kan dekoreres med glitter ... og kranierne er bare en mere stilfuld måde at sige "Boo!"

4. The Bare Bones Wreath.

MoreINSPIRATION
  • 8 måder at dekorere din dør til Halloween
  • 10 DIY halloween græskar dekorere ideer
  • 15 Dekorationer til en un-scary Halloween

Dette er temmelig en glimrende idé, især hvis du har en mørkere dør for at gøre det pop! Alt du behøver er et Styrofoam skelet fra Dollar Store, tag det fra hinanden og lav en krans! Flere detaljer på webstedet.

5. Kirkegårdskransen.

En smule mos, en lille gravsten .. Det er et rod i himmelen! Afhængigt af dit tema eller stil til dette års Halloween kan dette være den heldige (eller uheldige) vinder til din dør!

6. Hello Spider Wreath.

Bouts af filt og en lille lille furry spider siger hej .. dette er en sød Halloween krans! Børnene vil ikke være bange for det og vil have det sjovt at lave det med dig!

7. Call Me Batty Wreath.

Alt du behøver er garn! Dette er et let projekt at trække af og det er perfekt til dem, der går lidt "batty" omkring Halloween tid!

8. Frøken Witchy Wreath.

Er det ikke sødt? Elsker du hekser, ser du Hocus Pocus hver Halloween? Nå, hvis du gør dette er kransen du skal oprette! Følg vejledningen her.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar