8 fantastiske fontæne attraktioner rundt om i verden

Mange hoteller og resorts regner med deres udendørs springvand for at tiltrække besøgende og beundrere. Hvis fontenen har været en smuk dekoration længe før luksushoteller besluttede at indarbejde dem i deres design, har de aldrig været så imponerende som de er nu. Og bare for at bevise for dig, hvor fantastisk en fontæne kan være, har vi valgt 8 eksempler for dig i dag.

1. Trevifontænen.

Trevi-fontænen ligger i Trevi-kvarteret i Rom, Italien, 26,3 meter høj og 49,15 meter bred. Det er en barok springvand, den største i byen og en af ​​de smukkeste og berømte i verden. Trevifontænen blev færdiggjort i 1762 af Giuseppe Pannini og derefter renoveret i 1998. I 2002 blev det meddelt, at springvandet vil blive genoprettet igen.

2. Dubai-fontænen.

Dette er verdens største koreograferede springvandssystem i verden. Det ligger på Burj Khalifa-søen i centrum af Dubai. Det blev designet af WET Design og har 6.600 lys og 25 farvede projektorer. Den 275 meter lange springvand skyder vand 500 meter ind i luften i melodierne arabisk og verdensmusik. Opbygning af dette fantastiske vartegn koster 218 millioner dollars.

3. Den magiske fontæne af Montjuïc.

Beliggende i Montjuïc kvarteret i Barcelona, ​​Spanien, blev denne fontæne bygget til Barcelona International Exhibition i 1929. Det blev designet af Carles Buigas. I 1980'erne blev musik og et lysshow indarbejdet i fontænenes design. Nu kan lys og musik forestillinger ses fra oktober til april på fredage og lørdage og fra maj til september om søndagen.

4. Wealthens springvand.

MoreINSPIRATION
  • Nogle af verdens mest imponerende springvand nogensinde set
  • Den Vicobello 3-Tier Fountain
  • Vide om indendørs springvand og dens typer

I 1998 blev fortegnelsens kilde opført i Guinness Book of Records som verdens største springvand. Det kan ses i Suntec City, en af ​​Singapores største indkøbscentre. Fontenen blev bygget i 1995, og det er et symbol på rigdom og liv. Den er lavet af silicium bronze og har en cirkulær struktur med en omkreds på 66 meter, hævet på 4 skråt søjler.

5. Archibald-fontænen.

Beliggende i Hyde Park og faktisk kaldt J. F. Archibald Memorial Fountain, er dette den smukkeste offentlige springvand i Australien. Det blev opkaldt efter ejeren og redaktøren af ​​The Bulletin-magasinet, og som han specificerede, blev den bygget af en fransk kunstner François-Léon Sicard for at fejre foreningen mellem Australien og Frankrig i 1. verdenskrig. Springvandet blev afsløret i 1932.

6. Jet d'Eau-fontænen.

Jet D'Eau eller Water Jet Fountain findes i Genève, Schweiz. Det er en af ​​byens mest berømte landemærker og en af ​​verdens største fontæner. Det smider 500 liter vand per sekund i luften til en højde på 140 meter. Den har 2 500 kW pumper, der forbruger mere end 1 megawatt elektricitet. Vandet når en hastighed på 200 km / t.

7. Buckingham Fountain.

Buckingham Fountain er beliggende i centrum af Grant Park i Chicago, og er en af ​​verdens største fontæner, og den blev bygget i rococo bryllupskage stil. Bygget i 1927 repræsenterer det allegorisk Lake Michigan, og det opererer fra april til oktober, om vinteren bliver dekoreret med festivallys. I 1994 startede et større restaureringsprojekt.

8. Springvandene i Moskva.

Moskva har mange smukke springvand, der på et tidspunkt leverede drikkevand til byens indbyggere. De er nu bare smukke dekorationer, som du kan se i byens pladser og parker. Én springvand, men en er blevet bygget efter revolutionen i 1917. Den ene er Petrovskiy-fontænen, som stadig kan findes på dets oprindelige site foran Bolshoi-teatret.

Billeder og info fra Wikipedia.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar