8 unikke køkkenrengøringstips

Vi frygter alle, men vi må alle gøre det! Rengøringshus er noget, vi alle må udholde ... men det lader ikke til at rengøre køkkenet er en af ​​de mest skræmmende opgaver, da vi skal gøre det næsten hver dag? Nå, i stedet for de samme ole 'Lysolservietter og pulveriseret komet har vi afrundet nogle sjove, unikke og billige tricks til at holde dit køkken rent! Tjek dem ud, prøv dem og lad os vide, hvordan du kan lide dem!

1. Har du brug for et frisk ildelugtende køleskab?

Grib en skål, hæld nogle vanilleekstrakter ind og dypp i nogle papirhåndklæder. Brug derefter papirhåndklæderne til at tørre ned i køleskabets vægge. Enhver yucky mad lugt vil blive elimineret, og det vil lugte rent og frisk!

2. Skal du rense den brændte gryde?

Kog vand inde i din brændte gryde med nogle stængler rabarber. Efter to eller tre minutter skal du fjerne potten fra varmen og lade den køle af. Pletterne skal være væk!

3. Skal du fjerne mærker fra et vinylgulv?

Sorte solede sneakers og nogle af de bedste pumper kan scuff dine gulve. Brug nogle tandpasta til at fjerne mærkerne! Mr. Clean Magic Erasers arbejder også under!

4. Har du brug for at fjerne ubehagelige lugte og lugt fra affaldsbortskaffelsen?

MoreINSPIRATION
  • 8 unikke tips til rengøring af dit badeværelse
  • Nem og hurtig rengøringstips til køkkenet {del 1}
  • 10 nemme måder at gøre dit hjem lugte frisk hver dag

Grib nogle parabol sæbe (eller endda nogle af dine yndlings lugte sæbe fra Bath og Body Works) og sprøjt en god mængde ned i vasken. Tænd for vandet, kør affaldshåndtering i ca. 30 minutter, og det vil hjælpe med at løsne din vask af opbygning og lindre din næse fra lugterne!

5. Skal du slippe af med pletter i opvaskemaskinen?

Denne er dumt bevis. Sørg for, at din opvaskemaskine er helt tom, så kør den med en kop hvid eddike!

6. Behøver du at slippe af med ovn eller ovnrest?

Brug denne blanding fra TLC til at dræbe disse grimme madopbygninger. Kombiner citronsaft, bagepulver og vand for at lave en pasta, der vil spise op i et blunk.

7. Har du brug for aromaterapi?

Tag en gryde, nogle appelsiner og en kanelstang eller to. Kog appelsiner og kanel på komfuret. Det vil ikke kun give dit køkken mulighed for at lugte himmelsk, men hele dit hus vil stinke af guderne.

8. Skal du rense din blender?

Efter din færd med din smoothie? Skyl beholderen, tilsæt noget vand og sæbe ... og sæt derefter kanden på igen. Tænd blenderen for lidt. Skyl og VOILA! Det er helt rent!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar