Måder, hvor du kan kreativt indarbejde låge døre i dit hjem indretning

Barnedøre er ikke ligefrem ens første valg, når det kommer til at vælge accentfunktioner til deres indretning. Men selv om det forekommer usandsynligt, kan de lave nogle flotte dekorationer, og de kan endda være funktionelle på måder du aldrig har af. Lad os se nogle eksempler.

En måde, hvor du kan bruge låldørene, er at skjule vaskerummet. Og mens du gør det, kan du også tilføje noget farve til dit hjem ved at male døren i en skygge som koral, grøn eller enhver anden farve, du kan lide. Da lådedøre har en træstruktur, tilføjer de varme, uanset hvor de går. Du kan f.eks. Bruge en enkelt dør til at dække gæstebadeværelset. Det er originalt og usædvanligt, men det er ikke en dårlig idé. Faktisk gør det dit hjem se mere charmerende. Barnedøre er specielt gode til rustikke interiører, men de kan se lige så godt ud i moderne eller industrielle interiører.

Kontoret kan også drage fordel af disse døre. Du kan bruge skydedøre til at opnå privatliv på dit kontor. Brug dem i stedet for gardiner, og du får et unikt interiør. Du kan også dekorere dem på indersiden med f.eks. Fotorammer. Du kan dybest set inkludere lådedøre i ethvert rum i huset, så længe du gør det kreativt, og du ved hvordan man gør dem til en del af indretningen. De kan se godt ud i stuen, hvor du kan bruge dem som glidepaneler til at hænge tv'et på.

MoreINSPIRATION
  • Brug af låger døre som en erklæring i indretningsdesign
  • 50 måder at bruge indvendige skydedørsdøre i dit hjem
  • Hvordan maler dørene En anden farve kan øge dit hjems indretning

af Corynne Pless

af grønt æble design

af William N. Fish.

Barnedøre kan også bruges til at skjule et skabsrum og de kan også trimmes eller dekoreres, males osv. Hvis du kan finde en stor lågedør, kan du bruge den til indgangen eller i stuen. Desuden betyder det bare ikke, at de ikke kan ændre funktionaliteten, fordi de er designet til at blive brugt som døre. En låge dør kan gøre en stor hovedgavl til soveværelset. Det tilføjer varme og tekstur, og det er både iøjnefaldende og funktionelt. Du kan lave en masse ting med en simpel stalddør, så længe du bruger din fantasi.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar