8 måder at mumificere dit hjem til Halloween

Under ferier som Halloween og jul, kan det være en god ide at prøve at vælge et tema for hvert år. Det vil hjælpe dig med at fokusere på en stil og hjælpe dig med at dekorere dit rum med en renere, renere og mere stilfuld stemning. Så hvad skal du gøre i år til Halloween? Hvad med at prøve nogle uhyggelige, uhyggelige mumieindretninger? Du kan gøre meget med dette tema er vilkår for DIY'ing og fantasifulde projekter. Så lad os tage et kig på nogle af vores top fund!

1. Sid ham i gården.

For at virkelig spøge naboerne (og de søde lille trick-or-treaters), prøv at følge denne vejledning og skabe en livsstil mumie til gården. Lav flere og sid dem på din veranda for at byde besøgende velkommen, eller hold en på buske for virkelig at give alle i nabolaget en spøgelse.

2. Giv dine gæster en hånd.

Brug ovenstående tutorial til at gøre det samme ... med bare en mumieret hånd! Sæt et af mantlen, et af spisebordet eller endda en på badeværelset for at give en hurtig skræmme!

3. O, lavede mumie disse?

Et andet småt DIY-projekt at følge med dit "mumificerede" tema. Følg anvisningerne fra BHG og lav tema-små mummiehoveder til et sjovt dinnertime centerpiece, til at prydde mantlen eller endda nogle sjove sideborde i stuen.

4. Sæt om hoveddøren op.

MoreINSPIRATION
  • 8 måder at dekorere din dør til Halloween
  • 8 måder at bruge webs til Halloween!
  • 7 måder at "kirkegård" dit hjem til Halloween

Det kan ikke være skræmmende, men det passer helt sikkert til mummie-temaet! Pak din hoveddør op for at skabe noget Halloween-venligt til dine trick-or-treaters!

5. Mumierede kroge og kroge.

Prøv at gøre disse små sødstykker til at drysse omkring dit hjem. Prøv dem i alle de kroge og kroge, der har brug for en lille Halloween oomph. Borde, mantler ... eller endda tilføje en til trappen eller verandaen!

6. Pumpkins er også mumier.

Sid lidt mumie uden for din dør! Lav denne let græskar til at klæde din foyer eller gårdhave! Selv dine græskar kan mumificeres!

7. Du kan også tænde dem.

Tilføj noget uhyggeligt lys til huset eller verandaen med disse DIY mummy vaser. Alt du skal gøre er at tilføje teelys for at få dem til at lyse! Følg denne tutorial og kom på arbejde!

8. Cling dem til vinduet.

Du kan altid finde gode vinduesdekaler også. Find nogle der passer til dine disse, slap dem på vinduerne og VOILA! øjeblikkelig Halloween indretning!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar