9 Thanksgiving kranser, der sætter dit hjem over toppen

Nu hvor Halloween er langt borte, er det tid til at tænke på den næste ferie, der kommer, og det er selvfølgelig Thanksgiving. Dette er en ferie skabt til dybest set at vise din taknemmelighed og tak for den store høst og det foregående år og en måde at fremvise, der i din indretning er med en smuk krans. Lad os tage et kig på nogle muligheder.

For at gøre denne enkle, men alligevel fuld af karakterkrans, har du brug for græskarplaster, karamel majspapir, candy barpapir og cardstock samt en rund krans, filt og burlap, bånd og lim. Først skærer du strimler af filt og burlap og derefter skærer du kammuslinger ud af stoffet. Du pakker strimlerne rundt om kransen, og så tilføjer du blomster og resten af ​​dekorationerne. {Fundet på thespottedleopard}.

Til dette projekt har du brug for en krans, en limpistol, stansede papircirkler og tags. At lave papirblomsterne er virkelig simpelt. Du tager en af ​​de stansede cirkler, du pakker den omkring blyantens ende og derefter limer dem til kransen. {Fundet på makelifelovely}.

Dette er en rustik burlapskranke, som du også har brug for små græskar. Først måler du græskarne hvide og fjerner stilkene på forhånd. Derefter begynder du at lave buglens banner. Skær firkanter af burlap og fold dem over garnet og trim dem om dem. Derefter tilføjes kun de hvide græskar. {Fundet på simplycountrylife}.

Dette er en krans, som jeg virkelig elsker, fordi den har en moderne stil og det er også perfekt til efteråret. Bladene er skåret ud af byggepapir. Du lim bladeene vandret og stable dem mod uret klogt. {Fundet på webstedet}.

MoreINSPIRATION
  • Top 15 DIY Fall kranser til at prøve dette år
  • Smarte og kloge måder at slå papir på i stilfulde kranse
  • Efterårs- og vinterkranser du kan lave med ildkorn

Hvis du vil have en krans med lidt mere pizazz, kan du bruge glitter. Skær et grundbladsform ud til at bruge som en skabelon, og skær derefter omkring 60 blade ud af cardstock. Del dem i grupper og spray dem med klæbemiddel og belæg dem i glitter. {Found on homemadebyjill}.

Denne krans er lidt mere traditionel, og det fanger virkelig årets ånd. For at gøre det har du brug for en kransform, rensemidler, deco mesh bånd, dekorative bånd, græskar, en limpistol og et tegn, der siger "Happy Thanksgiving". {Fundet på littlebgcg}.

Monogramkranser er gode, når du vil tilpasse indretningen lidt. For at lave en krans, der ser lidt ud som denne, har du brug for en naturlig kransform, træbogstaver, garn, håndværk maling, burlap bånd, efterår blomster og bær og en limpistol. Du maler træbrevet og derefter bruger du en pouncer til at lave polka prikker. {Fundet på webstedet}.

Denne krans er meget nem at lave, og det kræver enkle og få forsyninger. Alt du behøver er en wirehænger, nogle garn, cardstock, en pen og tøjnåle. Du bøjer hængeren ind i en cirkel, og du tilføjer et dråbe varm lim til ledningen. Så begynder du at indpakke jute-garnet omkring det. Derefter skærer du bladene ved hjælp af en skabelon, nummer dem og du lim dem til tøjspidserne. {Found on mirandamade}.

Til denne krans har du brug for, udover de sædvanlige forsyninger, en ramme. Du begynder med at dekorere kransen med bær, blade, blomster osv., Så laver du den indrammede faldsætning, og du sætter den på kransen. {Fundet på lbs}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar