9 behandlinger til høj windows

Store vinduer skal ikke være fuldstændigt forklædt eller skjult - de skal være centrum for opmærksomhed! Her er nogle behandlingsideer, der hjælper dig med at bringe dine vinduer i fokus på en stilfuld måde.

Lad dem være Bare.

Hvis du vil være dristig, hvorfor ikke lade dine lange vinduer blotte? De vil lade dejlig sol inde i dit hjem, og de ser altid sofistikeret ud på denne måde. Men du har også mulighed for at installere rene gardiner, så du kan tilføje et dekorativt tryk uden at dække dem for meget.

Sultry Shades.

Nogle gange vil du ikke have stof på dine vinduer, så et godt alternativ ville være at bruge vinduesbeklædning som f.eks. Nuancer. Disse kommer i en række farver og kan arbejde med dit rums farveskema. De skaber en sofistikeret og slank finish.

Lav design på toppen.

Hvis du har lagt gardiner på dine høje vinduer, skal du vælge dem med et design øverst for at trække øjet opad. Dette giver interesse i polstring i stedet for at lade gardinerne være klare og kedelige.

Hæng dem anderledes.

Dine vinduesvalancer eller gardiner behøver ikke at hænge på standard måde. De kan placeres i en interessant stil, som dem i billedet, der synes at være i en pirouetteform. Ekstra detaljer, såsom kvaster på gardinerne, fungerer vidunderligt, når de placeres i et traditionelt rum.

Mal rammerne.

MoreINSPIRATION
  • Sådan vælges gardiner til karrevinduer
  • 5 måder at dekorere vinduerne på
  • 6 soveværelser vindue behandlinger

Når man forlader vinduerne på skærmen, er det en god ide at gøre dem til en indretningsartikel i sig selv at male deres rammer i fed skrift, som f.eks. Solgul til et moderne køkken.

Skjul stængerne.

Hæng dine vinduesbehandlinger, så de berører loftet. Dette er fantastisk, når dit værelse har udsigt til en smuk udsigt, da det skaber en blandingsfunktion, fjerner separationer og grænser, så indretningen i rummet flyder. For at opnå dette kan du købe gardiner, der indeholder en stang med en rippelfold. Stangen har en detalje på hvilken stoffet forsigtigt er fastgjort.

Match gardiner til din indretning.

For den ultimative symmetri og sammenhæng i dit værelse skal du bruge det samme mønster til dit polstring og gardiner. Dette har også tendens til at få et værelse til at se mere hyggeligt og i forhold.

Delvis overtræk.

Dækning af en del af dine høje vinduer er en fantastisk måde at ikke helt ofre solen på, men du kan vælge, om du vil have vinduets øverste eller nederste del skjult for en meget mere praktisk og individuel vinduebehandlingside. Vævet nuancer arbejder særligt godt for at give rummet en jordisk, naturlig indretning.

Opret Andel.

Hvis dine store, lange vinduer har tendens til at få resten af ​​rummet til at virke krympet, så kan du håndtere dette problem ved at få dem til at se lavere og i forhold til resten af ​​værelset. En lang lysekrone kan arbejde vidundere for at bryde mellemrummet mellem dine møbler og lofter.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar