Moderne "Blanche Chalet" i Canada med flot udsigt over floden

Moderne "Blanche Chalet" i Canada med flot udsigt over floden
Moderne "Blanche Chalet" i Canada med flot udsigt over floden
Anonim

Det Blanche Chalet, hvis navn fremkalder ånden i områdets folkehuse, ligger i La Malbaies område af "Terrasses Cap à l'Aigle", Canada. ACDF Arkitektur valgt en enkel geometri og naturlige materialer til forsigtigt at supplere landskabet på en moderne måde.

Råbetonmaterialet i det nederste niveau er en nikkelse til stengrundlaget for de gamle træfade, der engang fejede landskabet. De øverste to niveauer ligger på podiet og er klædt i et hvidt farvet træ, der minder om kalkgips, der blev anvendt til områdets forfædres hjem. Denne øgede mængde giver mulighed for en direkte oplevelse af de fortryllende solnedgange af Cap à l'Aigle og de skinnende refleksioner af floden St. Lawrence flod.

De fire soveværelser i Blanche Chalet er centralt beliggende for at maksimere panoramaudsigt over de levende rum, der er på øverste niveau. Køkkenet og spisestuen er kendetegnet ved stor 360 grader fenestration, mens beboelsesrummet er anbragt i et flydende overhæng, hvis unikke form minder om strukturen af folkelige broer.

Denne øgede mængde giver mulighed for en direkte oplevelse af de fortryllende solnedgange af Cap à l'Aigle og de skinnende refleksioner af flodmundingen i St. Lawrence inden for hjemmets komfort. Brugen af naturlige materialer, såsom sten, træ og stål i rene former forbinder bygningen med dens sammenhæng og udløser overvejelser. [Oplysninger fremsendt via e-mail af ACDF Architecture; fotografering af Adrien Williams]

Populært emne.