Gleaming Bookshelf House i Paris Stores Kreativitet

Dette tre-niveau hjem beliggende i Paris, Frankrig, blev for nylig renoveret af Andrea Mosca Creative Studio. Som hedder "Bookshelf House", Er projektet defineret af omfattende træværk. Indbyggerne kan interagere med en række hylde enheder, der fungerer som trappe railing, kontorrum skillevægge og opbevaringsbokse.

"Formålet med dette projekt var at omdanne dette mørke, nedslidte hjem til et lyst og varmt rum, tilføje et kontorområde på mezzaninen og skabe et separat men synligt køkken," forklarede arkitekterne. Den innovative bogreol fungerer som fokuspunktet for designet. Lavet af et enkelt element går det fra første niveau op til mezzaninen, hvor det bliver en opbevaringsenhed, der gemmer soveværelsetilgangen og kontoret.

Bogsholderedesignet bliver tydeligt, når du træder ind, takket være en vedvarende søjle, der helt er dækket af spejle. En del af en strategi for at bringe så meget lys ind som muligt, kaster denne søjle legendariske nuancer på de hvide vægge og møbler. Desuden adskiller et glaspanel køkkenet fra spisestuen, hvilket skaber en subtil skelnen mellem de to sociale områder. Fede nuancer af gul og marineblå giver energi til det overordnede designskema. [Fotografi høflighed af Andrea Mosca]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar