9 Easy Kitchen Lighting Upgrades

Hvis der er et sted, møder verdener af form og funktion problemfrit det i køkkenet. Og opgradering af belysningen er en måde at tilføje en frisk dosis af stil og stof til rummet. Selvom du ikke har et stort køkkenombygning i din fremtid, kan en simpel belysningsbytte - fra at tilføje noget arkitektonisk sporbelysning til installation af en dramatisk lysekrone - være alt, hvad der kræves for at opgradere hele køkkenet. Belysning er meget ligesom maleri på den måde: det kan være en billig, men imponerende måde at forvandle rummet til i en enkelt eftermiddag.

Hvis din køkkenbelysning har brug for en opgradering, overvej disse 9 nemme ideer:

Billede: Pillar Custom Homes

Under-kabinet LED-lysstænger

Disse lange, smalle lys installeres direkte på undersiden af ​​dit kabinettet, hvilket gør dem ideelle til belysning af bordplader og præparater. LED-lysstænger kommer i mange forskellige længder, og de kan forbindes, så selv lange bordplader kan være helt og jævnt oplyst. De kan enten fastgøres ind i væggen til et problemfrit udseende eller tilsluttes for nem installation.

Billede: Cheryl Burke Design

Under-kabinet reb lys

Ligesom LED-lysstænger er reblygter bedst brugt til bordbelysning. Rope lys er også nemme at installere: de kan diskret hænges under en række af skabe med et sæt reb montering, der skruer direkte ind i kabinettet.

Billede: Niki Papadopoulos

Dekorativ Flush Mount

En af de hurtigste måder at give en speciel køkken ny stil på er at bytte standard loftarmatur til noget med lidt mere personlighed. En flush mount armatur med dekorative detaljer - ligesom dette trommelygte med geometriske udskæringer - er en dramatisk tilføjelse, der kun kræver et par snoede af en skruetrækker.

Billede: John Maniscalco

Pendant Lights

Hvis du har køkken med en ø eller morgenmadstang, skal du overveje at hænge vedhængslys oven over det. Vedhængsbelysning tilføjer ikke blot stilen til rummet, det kan også hjælpe med at forankre en køkkenø, så det føles mere bevidst i et åbent koncepthjem.

Billede: Melissa Miranda Design

Puck Lights

Små, skivelignende puckelys er nemme at installere næsten hvor som helst du har brug for ekstra belysning, fra under kabinetter til dybe skuffer eller i mørke hjørner af pantryet. Der er hardwired og plug puck lys, men for den enkleste installation vælge batteridrevne LED pucks, som kan vare op til 30.000 timer og kan hænges med Velcro.

Billede: Calvis Wyant

In-kabinet belysning. Kabinebelysning kan være yderst praktisk til dybe eller mørke kabinetter, men tilføjes til glasskabers kabinet. Det giver en hyggelig, romantisk stemning og fremhæver dine bedste kagestande og vinglas.

Billede: Widler Arkitektur

Kabinet Uplighting

Mens du installerer reb eller stanglamper under dit kabinet kan være et praktisk valg, kan du installere dem oven på dine kabinetter, hvilket giver en æterisk uplit effekt på loftet, der er rent æstetisk.

Billede: Toby Zack Interior Design

Track Lighting

Hvis et enkelt loftlys ikke skærer det i dit køkken, er sporbelysning en glimrende løsning. Med et enkelt loftkrydsningsboks kan du installere et sporlyssystem, der giver dig mulighed for at styre lys, uanset hvor du har brug for det mest.

Billede: Lichten Craig Arkitektur

Dramatisk lysekrone

Der er få belysningsmuligheder, der har en mere dramatisk, uventet indvirkning på dit køkken end at bytte ud en simpel loftlampe til en lysekrone. Vær ikke bange for at gå med noget fancy, selv i køkkenet. De enkle, funktionelle elementer i dit køkken gør det nemt at afbalancere en udførlig lysekrone.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar