Spiegel Haus i Australien anvender spejle for at bringe lys indenfor levende rum

Forudsat som et hjem væk fra hjemmet for en ung familie, Spiegel Haus i Alexandria, Sydney, Australien er defineret af en robust og lav vedligeholdende natur. Projektet låner sit navn fra de mange spejle, der anvendes til bedre belysning af rummene, samtidig med at der skabes specielle visuelle effekter: "Ved Spiegel Haus springer navnepræparerne sporet i tomrummet og bringer lyset ind i hjertet af planen af træerne og himmelen ud over ", holdet påCarterwilliamson Arkitekter forklaret. Spejlet er højdepunktet i de sociale zoner, spejlfuldt afspejler mellemrum, som naturlige lys nuancer skifter fra morgen til solnedgang.

Boligen er opbygget på tre etager og blev designet til at rumme mange oversøiske besøgende: "Med hyppige gæster og et hus, der opererer på tværs af flere niveauer, blev gråjernsbark brugt til at lineere og afgrænse cirkulationsrummene. Den skulpturelle trætrappe sidder i hjertet af hjemmet og bløder ud på hver etage for at definere bevægelsesvejen. "En række forskellige teksturer giver en dynamisk følelse til interiøret, mens gardinerne og overfladen af ​​glas bringer en blød , ferie-inspirerende følelse. [Billeder af Brett Boardman Photography]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar