En 1940s Sydney lejlighed renoveret af CO-AP Architects

Denne smarte lejlighed er beliggende i Sydney, Australien. Det daterer sig tilbage til 1940'erne, og det er for nylig blevet renoveret af Sydney-baseret designstudio CO-AP Architects. Selv om det er ret gammelt, bevarede lejligheden få spor af fortiden. Det har i øjeblikket et moderne interiør med mange stilfulde detaljer. Ejerens hovedanmodning var at åbne lejligheden. De ønskede, at arkitekterne skulle omdanne tre-værelseslejlighed til en lejlighed med 1 soveværelse. De ønskede, at de skulle åbne rummet og maksimere udsigten over havnen.

De ønskede også en stor åben plan med et fleksibelt design. Resten af ​​rummet skulle konverteres til et gæst / AV-rum til deres børnebørn. For at kunne foretage de nødvendige transformationer måtte holdet nedrive mange af de eksisterende vægge. Den eneste struktur, der var uberørt, var kaminen.

MoreINSPIRATION
  • Lille 1 værelses lejlighed i Sydney
  • Renoveret Soho Lejlighed af Dive Architects
  • Den minimalistiske og sofistikeret renoverede hvide og vandlejlighed

Mens omstruktureringen af ​​lejligheden ombyggede arkitekterne også værelserne. De formåede at gøre en opdeling mellem det sovende og det sociale område. De integrerede en mur af europæisk egetræsnitteratur med glidende vægpaneler, der giver adgang til soveværelset og brugsområderne. Væggen indbygger også en del af køkkenet. Ejerne valgte en minimalistisk indretning med lyse farver og en luksuriøs følelse. De valgte også smarte og iøjnefaldende accentfunktioner som de smukke lysekroner og kunstværker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar